Premier League

Nem is kérdés, mire éri meg fogadni a Leeds-Liverpoolon

  • Tomihmv
megosztom

Egyértelmű, kézenfekvő tippünk van a felek hétfői esti összecsapására.

Az FA Kupa elődöntőinek köszönhetően maratonira nyúlik a Premier League 32. fordulója, így nem csoda, hogy hétfőn is rendeznek bajnoki találkozón. Ekkor a Leeds és a Liverpool méri össze tudását, méghozzá az Elland Roadon.

A hazaiak parádés formában várják a mérkőzést, ugyanis zsinórban három mérkőzést tudtak megnyerni. Előbb a Fulhamet, majd a Sheffield United csapatát győzték le, míg múlt héten bombát robbantottak, hiszen a Manchester City otthonában (!) tudtak ugyancsak 2-1-re nyerni. Az Etihadban aratott sikerek különösen úgy számít óriási meglepetésnek, hogy a második félidőben emberhátrányban voltak, és a három pontot érő gólt a 91. percben tudták bevinni. 

A United így a tizedik pozícióba kapaszkodott fel, kiesni biztosan nem fog, de már az európai kupainduló helyekre sem ér oda. Azonban újonc létére így is parádés szezont zár majd, függetlenül a hátralévő fordulóktól. 

Marcelo Bielsa a hétfő esti meccsen Cooperre, Rodrigóra és Forshawra biztosan nem számíthat, Raphinha kérdéses, míg Harrison visszatérhet.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

Ami a vendégeket illeti, a Liverpool az előző héten csak gól nélküli remire volt jó a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján, így elbúcsúzott a sorozattól az odavágó eredményének köszönhetően (1-3). 

A Premier League-ben ugyanakkor az utóbbi hetekben jól mentek a Vörösök, zsinórban háromszor nyerni tudtak. Többek közt a Wolvest, az Arsenalt és az Aston Villát győzték le, így pedig közelebb kerültek a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekhez. A fordulót megelőzően a hatodik pozíciót foglalták el, két ponttal lemaradva a Chelsea-től, illetve háromra az eggyel több találkozót játszó West Hamtől.

Jürgen Klopp a szokásos kimaradóira (Matip, Van Dijk, Gomez, Henderson, Kelleher, Jones) nem számíthat Leedsben, a többiek egytől egyig bevethetőek lesznek.

Mindkét fél tehát jó passzban várja a találkozót, amelyeken a győzelmi kényszerben pályára lépő vendégek számítanak favoritnak a fogadóirodákban. Azonban látva a felek őszi meccsét (a 'Pool csak nagy nehezen, egy, a 89. percben szerzett büntetővel verte 4-3-ra az újoncot), nem fogadnánk rájuk, de a Leeds habitusa miatt a hazaiakra sem, még pluszos hendikeppel sem.

Ezen a meccsen egyértelműen a gólokban van az érték, mivel borítékolható, hogy a hazaiak nem állnak be bekkelni, mennek majd előre, mint a mérgezett egér. Ebben pedig partner lehet a Liverpool, így akár egy adok-kapok is kialakulhat, mint ahogyan a felek őszi meccsén ki is alakult. Avagy véleményünk szerint igen komoly esély mutatkozik arra, hogy mindkét fél betalál, és legalább három gól születik majd a meccsen.

{"headTitle":"Leeds - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3411663] 2021-04-19 21:00:00 Leeds United - Liverpoolx;
megosztom