Bajnokok Ligája

Igencsak kecsegtető játékos speciális tippünk is van a Real "kötelezőjére"

  • varin
megosztom

A spanyolok pozitív élményekkel teli, remek formában utaznak az Anfieldre, ahol akár nyerhetnek is a Liverpool ellen.

Egy héttel ezelőtt még úgy tűnt, a Real Madridnak csalódásokkal teli szezon jut csupán. Zidane együttese a Bajnokok Ligájában underdogként várhatta a Liverpool elleni párharcot, míg a bajnokságban nem látszódott sok esély a címvédésre, különösen nem úgy, hogy hétvégén éppen a Barcelona látogatott a spanyol fővárosba. Ám Benzemáék a múlt heti 180 perc alatt mindenkire sokszorosan rácáfoltak, két kulcsfontosságú sikert aratva. A Blancók szerda este úgy léphetnek pályára az Anfield Roadon, hogy január vége óta nem szenvedtek vereséget és egyértelműen jó esélyük van az elődöntő kiharcolására.

{"headTitle":"Liverpool-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"3.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Aki látta a Real Madrid mindkét meccsét, talán egyetért velem, hogy a spanyolok tökéletesen bemutatták, milyen hatékonyan tudnak még Sergio Ramos, Carvajal és Varane nélkül is védekezni, ami még akkor is igaz, ha tudjuk, sem a Pool, sem a Barca nem futja élete szezonját. A tar mesternek ezúttal sem lesz könnyű dolga, hiszen Lucas Vázquez sérülése miatt az Odriozola-Militao-Nacho-Mendy négyes kezd majd Courtois előtt.

A hispánok azonban nem is a védelemben, sokkal inkább a brutális formában lévő Viníciusban bízhatnak, aki az első meccsen is őrületbe kergette Alexander-Arnoldékat. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az élete formájában futballozó brazil a Mersey-partján is eldöntheti a mérkőzést, az egyik tippünk pedig éppen hozzá, illetve TAA-hoz illeszkedik majd.

Miután az angol sajtó az odavágót követően úgy fogalmazott, egyszerűen túl könnyű volt a Liverpool a Realhoz, nagy kérdés, miben is bízhat az angol csapat. Amíg ugyanis a Real Clásicót nyert a hétvégén, a Pool csak kínkeservesen verte az Aston Villát.

Ráadásul a Real Madrid 2019 szeptembere óta csak két olyan meccset játszott, amely szerdán a kiesést jelentené a számukra.

Mindemellett halkan tegyük hozzá, hogy a Liverpoolnak legalább két lőtt gólra lesz szüksége saját pályáján, ott, ahol a teljes 2021-es évben nyolc találkozón csak három jött össze.

Nekem igazából nincs kétségem a spanyolok továbbjutása felől, szerintem még csak nyílt sem lesz a találkozó egyetlen percig sem. Hiába a hiányzók, Kloppék idei mélysége egyszerűen kitörli annak lehetőségét, hogy a Real ne hozza le rutinból ezt a visszavágót döntetlenkörüli eredményre. Ráadásul ha a spanyolok betalálnak, akkor az angoloknak már a ráadáshoz is 3 gól kell, ennyit pedig szintén nem hetente kap Courtois.

Szóval a tippek! A már említett Trent Alexander-Arnold már az odavágón is a Liverpool legtöbb szabálytalanságát hozta össze, Vinícius ellen pedig sárga lapot is begyűjtött. Az Unibet szorzója irreálisan magasnak tűnik egy figyelmeztetésre. Szintén jó pénzt kereshetünk, ha az első meccs legaktívabb spanyolja, Marco Asensio (6 lövés, 3 kapura lövés, 1 gól) ezúttal is próbálkozik legalább kétszer. Végezetül pedig fűszerezzük meg az ötlethalmazt egy gólszámos fogadással az angolokra, szerintem ugyanis Courtois maximum egyszer kapitulál.

{"headTitle":"Liverpool-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Trent Alexander-Arnold lapot kap","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Liverpool 1.5 gól alatt","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Marco Asensio lövései: 2+","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3557618] 2021-04-14 21:00:00 Liverpool - Real Madridx;
megosztom