Bajnokok Ligája

A visszatérő játékosokból profitálnánk a Chelsea-Portón

  • Cipolla
megosztom

Magabiztos, 2-0-s előnyből várhatja a Chelsea gárdája a Porto elleni BL-negyeddöntő visszavágóját.

Az odavágóhoz hasonlóan, ismét semleges helyszínen, a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban találkoznak egymással a felek. A Chelsea kedvező helyzetből várhatja a folytatást, az első meccsen megérdemelten került előnybe, hiszen a nagyobb helyzeteket ők dolgozták ki. A hétvégi bajnoki tökéletes főpróba volt a Kékeknek, hiszen átgázoltak a Crystal Palace gárdáján. A két korai gól megnyugtatta a Tuchel-gárdát, könnyed gálázás mellett 4-1-es sikerrel érkeznek Sevillába. 

{"headTitle":"Chelsea - Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Porto","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Hiányzóval továbbra sem kell számolnia a német szakembernek. Hétvégén Pulisic már a kezdőben kapott helyet, és meg is hálálta az amerikai a bizalmat, hiszen duplával vette ki a részét a győzelemből. Kanté is sérülésből jön vissza, ő egy újabb félórára tudott beszállni, de kedden vélhetően már a kezdőben kaphat szerepet. 

[3557614] 2021-04-13 21:00:00 Chelsea - FC Portox

A Porto is sikerrel vette a hétvégi ütközetet, hiszen a Tondela otthonából hozta el a három pontot, így tartja továbbra is a második helyet a tabellán. A Juventus bravúros kiejtése után viszont minimális az esély a továbbjutásra és vélhetően egy újabb angol csapatba törik bele a bicskája a Liverpool után. 

Jó hír a vendégeknél, hogy az odavágóhoz képest, eltiltás után visszatérhet a középpályára Taremi és Sergio Oliveira, velük mindenképp erősebb lesz a Porto támadójátéka és több veszélyt alakíthat ki a Chelsea kapuja előtt. A két visszatérő játékoshoz a BL-ben 6, a bajnokságban pedig 22 gól társul, ami komoly erősítés lesz a múlt heti párharchoz képest. 

Mire fogadjunk?

A fogadóirodák ismét 1,80 körüli oddsot adnak a Chelsea-re, amit mi nem tartunk rossz ötletnek, de inkább bízunk a Porto visszatért játékosaiban. Az első felvonáson is megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre a Portónak, most minőségibb támadó armadával várhatja a visszavágót. A Chelsea-ben pedig mindenképp látunk legalább egy gólt, hiszen egy esetleges portugál vezetés után igazi adok-kapok alakulhatna ki, így a mindkét csapat szerez gólt opció mellett tesszük le a voksunkat.

{"headTitle":"Chelsea - Porto","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
bwin

 

megosztom