Promóció

Így csinálj fix profitot a PSG-Bayernen az 50 eurós Free Bet-bónuszból

megosztom

Folytatódik a BL és a Hathárom legkedveltebb partnerirodája révén kapunk is hozzá egy jó kis löketet. Ezekért az ajánlatokért mindenképp ajánlott egy bet365 számlát is tartani.

Kedden este folytatódik a Bajnokok Ligája 2020/21-es szezonjának egyenes kieséses szakasza, ez pedig egy olyan remek alkalom, amelyet a fogadóiroda egy kiváló bónusszal tesz még élvezetesebbé. Lássuk, hogyan használhatod ki legjobban a Free Betet a kedd esti PSG-Bayern München derbire.

Egyes számlákon akár 50€ ingyen fogadást is ad a Bet365, ami már egy olyan Free Bet lehetőség, amelyet óriási vétek lenne elszalasztani. Ha most nyitsz számlát, a következő ilyen ajánlatra akár már jogosult lehetsz!

További részleteket a szabályzatban olvashatsz, amelyet a bónuszban részesülők a bet365 külön üzenetben küldött ajánlatában találnak.

 

A bónusz legfontosabb feltétele, hogy még a mérkőzés megkezdése előtt tegyél egy fogadást a találkozóra, amelyet később nem módosíthatsz, és nem is cashoutolhatsz belőle - ennek értékében kapod a kezdőrúgást követően az élő ingyenes fogadást. A bónusz összege jellemzően minimum 10€, maximum 50€ lehet. A pre-match fogadás megtételét követően élőben jóváíródik egy Free Bet bónusz, amellyel egy ingyenes fogadást tehetsz a 90 perc alatt. Mivel a bónusz Free Bet, ezért csak a tiszta nyereményt kapod meg, a feltett bónusztétet nem.
 

Ne feledd, amit a Free Bet fogadásból nyersz, feltétel nélkül rögtön vissza is utalhatod.

 

Hogyan mehetsz biztosra?


Ha biztosra akarsz menni, a PSG-Bayern mérkőzés előtt megfogadod, hogy lesz legalább egy gól a meccsen, élőben pedig a döntetlenre teszed a pénzed. Ekkor bármi történik, nem veszítesz egy forintot sem, ha viszont a mérkőzés döntetlennel ér véget, biztosan nyersz egy szép összeget, különösen, ha nem 0-0 az eredmény! Ennél persze jóval kockázatosabb és nagyobb nyereményekkel kecsegtető opciókat is be lehet próbálni - ehhez tippet a hamarosan megjelenő előzetesünkben is találhatsz majd - viszont módszerünkkel szinte garantált, hogy plusszolni fogsz.

Tehát még egyszer röviden:
 

 • Ha kaptál a freebetről értesítést, válaszd ki a PSG-Bayern meccset a bet365-ön
   
 • A mérkőzés előtt fogadd meg, hogy 0.5 gól felett lesz a végeredmény
   
 • Amikor elkezdődik a mérkőzés, rakd fel az ingyenes fogadást a döntetlen végeredményre
   

5 érv a Bet365 mellett

 • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
 • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
 • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
 • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
 • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!

megosztom