Sportfogadás

Olvasónk akkorát nyert, hogy 23 millióval pluszban megdobta az iroda!

megosztom

Soha nem láttunk még ehhez hasonlót, olvasónk egy 10-es kötéssel több, mint 86 millió forinttal kopasztotta meg a bet365-öt.

Február elején írtuk meg "semmi3700" nevű olvasónk elképesztő kaszálását, ami akkor 30 ezer forintos tétből közel 40 milliós nyereményt jelentett, köszönhetően egy hibátlannak bizonyult 11-es kötésnek. Oldalunk több, mint 10 éves fennállása alatt soha senkitől nem kaptunk ekkora volumenű összegről szóló szelvényt, és nem is rejtettük véka alá, hogy kis híján le is esett az állunk, amikor megláttuk az 1254-es eredő oddsszal zöldülő kombivonatot.


Regisztrálok a Bet365-re!
 

Aztán ezen a héten már nem csak majdnem leesett, hanem egyenese le is tört, ugyanis 'semmi3700' emelt a színvonalon és ezúttal egy 86,5 milliós nyereményről szóló tikettet töltött fel dicsőségcsarnokunkba.

A tét a "szokásos" 30 000 forint volt, ezúttal pedig egy több napon átívelő, 10 választásból álló labdarúgó szelvényt küldött játékba. Olyan nagyszerű tippek szerepeltek a szelón, mint a PSG müncheni BL-győzelme gólokkal fűszerezve, vagy a Fradi-Puskás gólváltása, a Juventus pedig kétszer is nyertes tippet szállított olvasónknak.

Mivel ezúttal is minden választása helyesnek bizonyult ezért a szelvénye 86 435 362,80 (!!!!) forintos nyereményt jelentett a számára!

 

A szemfülesebb olvasóink kiszámolhatták, hogy a 10-es kötés eredő szorzója egyébként 2114,76-os volt, ami felszorozva a tétet jelentő 30 000 forinttal "csak" - és ez nagyon "csak"!  - 63 442 179 forintos nyereményt jelentett. Vagyis hibádzik még cirka 23 millió forint, amit viszont a fogadóiroda bónusz formájában írt jóvá.

Miért adott a bet365 csak úgy 23 millió forintot?

A titok nyitja a bet365 egyik állandó akciójában rejlik. A világ legnépszerűbb termében ugyanis minden játékos számára elérhetőek az úgynevezett gyűjtőbónuszok, amelyek minden olyan szelvényhez extra nyereményt adnak hozzá, amelyeken legalább 3 választás szerepel.

Az ajánlat értelmében minél több meccset teszünk fel egyetlen szelvényre, a bet365 annál magasabb százalékú bónuszt ad hozzá a nyereményhez. Mivel a fenti szelvény egy 10-es kötés volt, ezért +35%-os bónusz járt hozzá

 

Amit a bet365 labdarúgás gyűjtőbónuszról tudni kell

A bet365 labdarúgás gyűjtőbónuszát nem kell külön igényelni, ugyanis amennyiben a tippjeink megfelelnek a feltételeknek és a szelvényünk választásainak a száma legalább három eseményt tartalmaz, akkor a bet365 automatikusan megspékeli a bónuszösszeggel a várható nyereményt.

 • Ahhoz, hogy jogosulttá váljunk a gyűjtőbónuszok jelentette extra nyereményekre, ahhoz az alábbi bajnokságokból kell választanunk a meccseket.

[Magyar NB I, Magyar NB II, Magyar Kupa, Premier League, Championship, Angol League1, Angol League2, FA Kupa, Angol Ligakupa, Skót Premiership, La Liga, Serie A, Bundesliga, Francia Ligue 1, Brazil Serie A, UEFA Bajnokok Ligája, UEFA Európa Liga]

 

 • Ahhoz, hogy megkapjuk a gyűjtőbónuszokat, az alábbi fogadási típusokat kell használnunk
 • Játékidő eredménye (1X2)
 • Mindkét csapat szerez gólt
 • Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt
   
 • Amennyiben a fogadásod sikeres, a bet365 5-70% bónuszt ad hozzá a nyereményeidhez. A bónusz értéke a választások számától függ (lásd lentebb)
   
 • A bónuszt készpénzként fizetik ki, amelyet a kivehető egyenlegeden írnak jóvá.
   
 • A fogadási kreditekkel leadott fogadások nem érvényesek erre az ajánlatra.
   
 • A bónuszként megszerezhető maximális összeg 100 000 angol font vagy annak megfelelő valuta
   
 • További részvételi feltételek érvényesek
A bet365 labdarúgás gyűjtőbónuszának lebontása
Fogadás típusa Bónusz
3-as gyűjtő 5%
4-es gyűjtő 10%
5-ös gyűjtő 12%
6-os gyűjtő 15%
7-es gyűjtő 20%
8-as gyűjtő 25%
9-es gyűjtő 30%
10-es gyűjtő 35%
11-es gyűjtő 40%
12-es gyűjtő 50%
13-as gyűjtő 60%
14-es gyűjtő 70%


Regisztrálok a Bet365-re!
 


Nincs még bet365 számlád? Így tudsz regisztrálni és bónuszra szert tenni:
 

 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365
megosztom