Premier League

A Manchester City és a Liverpool meccsére is fogadunk - tippek a PL-re

megosztom

Az Égszínkékek a Leeds, míg a Vörösök az Aston Villa csapatát látják vendégül szombaton.

Három ütközet kerül terítékre szombaton a Premier League-ben, amelyek közül a Manchester City-Leeds és a Liverpool-Aston Villa meccsekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbi találkozóval. A Manchester City-Leeds csörte alapvetően országos egyes, ezt kár is tagadni. Azonban a hazaiak számára már csak idő kérdése, hogy mikor nyerik meg a bajnokságot (14 ponttal vezetnek, igaz, eggyel több összecsapást játszottak, mint a Manchester United), a Bajnokok Ligájában ugyanakkor izgalmas visszavágó vár rájuk jövő héten, Dortmundban. Köszönhetően annak, hogy hazai pályán csak egy hajrábeli góllal, mindössze 2-1-re tudták legyőzni a németeket.

Emiatt Guardiola vélhetően tartalékos gárdát küld majd pályára, legalább is elég ostoba volna, ha komplett csapattal állnia ki (amit ugyanakkor megtehetne, hiszen se eltiltottja, se sérültje sincs) erre a találkozóra, figyelembe véve a BL-csatát. Ez pedig kapóra jöhet a Leedsnek, amely együttes formában van, legutóbbi két meccsét megnyerte (Fulham, Sheffield), így már borítékolható, hogy jövőre is a PL-ben futballozik. Egy kis szerencsével Európába is odaérhet, azonban ez szinte biztos, hogy nem jön össze számára.

A vendégek tehát felszabadultan, teher nélkül léphetnek pályára (maximum két hiányzójuk lesz Forshaw és Harrison személyében), vagyis lehet keresnivalójuk egy felforgatott City ellen (ősszel 1-1-et játszottak ellene). Így pedig rájuk fogadunk, de egy igazán megtámogatott, +2,5-ös ázsiai hendikeppel, amely csak akkor veszítene, ha a hazaiak három vagy több góllal tudnának nyerni.

[3411654] 2021-04-10 13:30:00 Manchester City - Leeds Unitedx;

>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

A kombink másik meccse a Liverpool-Aston Villa. Ezen az ütközeten nagyjából hasonló a leányzó fekvése, mint a fentin, hiszen a hazaikra jövő héten komoly BL-visszavágó vár (3-1-es hátrányban fogadják a Real Madridot). A bajnokságban is iparkodniuk kellene, hiszen a tavalyi bajnoki címük után, idén az sem biztos, hogy a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikét meg tudják kaparintani. Ugyanakkor borítékolható, hogy Kloppéknál most a Bajnokok Ligája élvez majd prioritást, így egy felforgatott Liverpool futhat ki a Stamford Bridge gyepére (egyébként is vannak hiányzóik - Matip, Van Dijk, Gomez, Henderson, Kelleher).

Ezt pedig az Aston Villa kihasználhatja, pláne, hogy a négymeccses nyeretlenségi sorozatukat a kéthetes pauzát követően sikerrel zárták le, hátrányból, 3-1-re verték a Fulham alakulatát. A vendégek így a kilencedik helyre jöttek fel, öt pontra vannak a hetedik helyezett szombati riválisuktól, ráadásul eggyel kevesebb meccset vívtak. A régóta maródi Grealishre továbbra sem számíthatnak, szintúgy, mint Wesleyre és Hause-ra, akik hasonlóan egy ideje már harcképtelenek.

Ősszel igen komoly meglepetésre 7-2-re nyert a Villa, ami most biztosan nem jön össze számára, de mivel a birminghamiek voltaképp akár a múlt heti sikercsapatukkal is pályára léphetnek, simán lehet esélyük egy szoros meccsre. Pláne, ha Klopp rotál az idén amúgy sem túl acélos csapatán, így pedig a vendégekre kínált +2-es ázsiai hendikepre fogadunk, ami csak akkor veszítene, ha a Liverpool három vagy több góllal tudna nyerni.

[3411653] 2021-04-10 16:00:00 Liverpool - Aston Villax;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 13:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.85","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","events":[{"eventTitle":"Manchester City - Leeds // Leeds +2,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Liverpool - Aston Villa // Aston Villa +2 (ázsiai hendikep)","odds":"1.322","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom