Darts

Aspinall is megvicceli Van Gerwent? - tippek a Premier League-re

 • Cesc18
megosztom

Újabb pazar fordulón vagyunk túl, Jose de Sousa révén megszületett a második 9 nyilas játék is, sőt még egy rekordbeállítást is láthattunk. De sok idő ezúttal sincs elmélkedni a történteken, hiszen pénteken este jön az ötödik forduló, amely az utolsó a héten.

Négy játékhetet követően egyetlen veretlen játékos maradt a mezőnyben, de Dimitri Van den Bergh sem tudott meglépni, így jelenleg az első és a kilencedik helyezettet csupán négy pont választja el egymástól a tabellán. Egyedül Glen Durrant lóg ki lefelé, a többiek között viszont ádáz csata zajlik minden pontért. 

Premier League, 5. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Gary Anderson v Jonny Clayton 2.63 4.10 2.25
20:45 Peter Wright v Rob Cross 1.70 4.33 3.95
21:20 Michael van Gerwen v Nathan Aspinall 1.62 4.50 4.30
21:55 James Wade v Glen Durrant 1.25 6.50 8.50
22:30 Dimitri Van den Bergh v Jose de Sousa 2.05 4.30 2.88

Az ötödik fordulót Gary Anderson és Jonny Clayton összecsapása nyitja, avagy két ötpontos játékos feszül egymásnak, ennek megfelelően pedig a fogadóirodák is nagyon közel szabták az oddsokat egymáshoz. A walesi két napja extraklasszis teljesítményt nyújtott, tegnap viszont cserbenhagyták a duplái a kiszállóknál, így elszenvedte első vereségét. De a vészharangot aligha kell kongatniuk a Clayton-fanoknak, csupán kiderült, hogy ő is ember és tud hibázni. Ami Andersont illeti, a kétszeres világbajnok skót folyamatosan a 100 körüli átlagot súrolja, viszont igazán kiemelkedőt még nem dobott. De ebből egy nagyon izgalmas, nagyon szoros meccs kerekedhet, így amivel itt megérheti próbálkozni, az a 11.5 leg felett tipp. 

Az est második mérkőzésén Peter Wright és Rob Cross méri össze a tudását, amelynek az Unibet szerint előbbi a favoritja, annak ellenére, hogy utóbbi egy ponttal többet gyűjtött az elmúlt négy napban. Kettejük közül egyértelműen Cross nyújt stabilabb formát, ugyanakkor a nagyobb potenciál Wright játékában van. Igazából az angolnak akkor van reális esélye a győzelemre, ha valaki, csúnyán fogalmazva, lesüllyed arra az erős közepes szinte, ahol mozog. Ha viszont valaki 100+ körátlagot dob ellene, azzal nehezen tud konkurálni, erre láthattunk példát a Michael van Gerwen elleni meccsén. Kérdés tehát, hogy Wright milyen lábbal kel fel és éppen milyen produktumot tesz a színpadra. Fogadás szempontjából tehát ez egy elég rizikós meccs, inkább élőben érheti meg tippelni. 

A folytatásban Michael van Gerwen és Nathan Aspinall érkezik majd a Marshall Aréna színpadára, azaz ismét két ötpontos feszül egymásnak. A korábbi világelső holland egy hullámvasúton utazik a héten, hiszen egy erős napot egy gyengébb követi nála, ami körátlagokban úgy néz ki, hogy hétfőn 100.16, kedden 92.16, szerdán 107.58, míg csütörtökön 90.91 állt a neve mellett. Ha folytatja a sormintát, akkor ma ismét egy erős produktumot láthatunk tőle. Aspinallt viszont egy jó Van Gerwen ellen sem kell félteni, a tavalyi döntős angol nagyon nagy harcos, amit tegnap a sziporkázó Jose de Sousa ellen is megmutatott. A bukikkal ellentétben mi több esélyt adunk Aspinallnak, akár egy pontosztozkodás is benne lehet ebben a meccsben, ha pedig esetleg Van Gerwen ismét gyengébb napot fog ki, akkor az angol győzelmét sem lehet kizárni, aki viszont napról-napra elég stabil formát mutat. 

 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!


Kevésbé ígérkezik izgalmasnak James Wade és Glen Durrant összecsapása. Továbbra sem beszélhetünk a címvédőnél javuló formáról, tegnap ismét egy csalódást keltő produkcióval rukkolt elő és immáron már a négy vereség mellé -20-as legarány társul. Nem kérdés, hogy Wade is úgy mehet neki a Durrant elleni meccsnek, hogy kötelező megszereznie a két pontot. Fogadás tekintetében a kevés 180-ak felé lehet érdemes kacsingatni, hiszen Duzza a négy meccsén összesen kettőt dobott, míg Wade az elmúlt három napon ugyancsak kettőt. Nehéz tehát elképzelni, hogy 180 parádéba torkollik majd ez a meccs...

A forduló zárótalálkozója, Dimitri Van den Bergh és Jose de Sousa között viszont igazi tűzijátékot ígér, hiszen tegnap ketten együtt 19 (!) 180-at termeltek. A portugál ebből 11-et vállalt, amivel beállította Anderson 2011-es rekordját. Egészen varázslatosan sült De Sousa keze, akinek még egy 9 nyilas is összejött. 

Claytonnak a parádé után nem sikerült másnap igazán jól teljesítenie, így kíváncsian várjuk, hogy a portugál milyen formát mutat majd. Ami biztos, hogy csak akkor lehet keresnivalója, ha tartja ezt a formáját tömegben, ugyanis Van den Bergh stabilan nagyon jól dob és pokolian nehéz vele tartani a lépést. 

Adja magát, hogy sok 180-ra fogadjunk, viszont a bukik is követik az eseményeket és 7.5-re lőtték be a line. Amit persze még mindig simán megugorhatnak, de azért ez már olyan magasság, ahol jobb óvatosnak lenni. Mi inkább látunk fantáziát a Van den Bergh-re meghúzott 3.5-ös line-ban, ezt ugyanis 10-12 leg alatt azért kényelmesen megdobhatja. 

{"headTitle":"Premier League, 5. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-09 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anderson - Clayton: Legek száma 11.5 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van den Bergh 180-as dobásai 3.5 felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League-re és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom