Érdekesség

A 93. percben úszott olvasónk 4700-as szorzója - fotó

megosztom

Elképesztő pechje volt olvasónknak, akinek balszerencséjénél csak a nyereménye lett volna nagyobb.

Muszáj volt pár kortyot beleinni a reggeli kávénkba, mielőtt megpróbáltuk felfogni mi is történt 'fari88' nevű olvasónkkal, aki péntek reggel töltötte fel szelvényét a TipPics-rendszerbe. A 2,5 euróért játékba küldött 22betes szelvényen hat választást szerepelt, három Európa Liga-mérkőzés és három darts Premier League-találkozó.

A tippek egyenként is nagyon bátrak voltak, de kötésben aztán végképp, amit tökéletesen megmutat az is, hogy a szelvény eredő szorzója 4649-es lett. 

Ekkora szorzó esetében szinte garantált a bukta, ám olvasónk kis híján megütötte a jackpotot, amivel 11 624 eurót - forintra átszámítva több, mint 4 milliót -  vághatott volna zsebre. 

Ez a fantasztikus nyeremény tényleg csak karnyújtásnyira volt már tőle, hiszen szép sorjában estek be a tippek, köztük az Aspinall - Sousa meccs döntetlenje vagy a Roma amszterdami sikere. Aztán olyan háromnegyed tizenegy tájékán jött a hidegzuhany: a Slavia Praha a 93. percben szögletet harcolt ki, majd végül egyenlített az Emiratesben. Nem is a gól volt itt a gond, hanem a sarokrúgás, ez volt a meccsen ugyanis a nyolcadik, olvasónknak viszont maximum hét szögi fért volna bele...

Tényleg nehéz ilyenkor bármit is mondani, elképesztően balszerencsésen alakult ez a fogadás,  szerkesztőségünk nevében mindenesetre együttérzésünket fejezzük ki fogadótársunk felé! 

 

A Facebookon kaptunk egy másik peches szelvényt is, amely gazdájának több, mint 1,7 millió forintos kasszát jelentett volna. A négy Európa Liga-mérkőzés pontos eredményének megtippelése szintén nagyon bátor vállalás volt, ám mégiscsak csak kevésen múlt a siker, hiszen egyedül az Ajax-Roma mérkőzés nem úgy alakulat, ahogy olvasónk eltervezte. 

Itt sem kellett sok a dicsőséghez, Dusan Tadic például egy büntetőt is kihagyott, igaz a Slavia 94. perces találata kompenzálta a balszerencsét ebben az esetben. 


hatharom.com - vélemény: A fenti két eset újfent rávilágít arra, hogy miért is nem éri meg többes kötésekben játszani. Mindkét szelvény többségében nyertes tippeket tartalmazott, a szaldó mégis mínuszos lett. Nem kell hozzá matek diploma, hogy kiszámoljuk, amennyiben egyesével lettek volna feladva a tippek, bizonyos nagy szép profitot szállíthattak volna, köszönhetően a szép magas oddsoknak. Persze a szórakozásból megkötött fogadásokat egyik ismerve, hogy kis(ebb) tétből a nagy nyereményekre vadásznak, és vélhetően itt is ez volt a cél. 

Mindenesetre Sportfogadás-suli rovatunkban nemrégiben foglalkoztunk a témával részletesebben is, cikkünket ide kattintva olvashatod el! 

megosztom