Európa Liga

Akár az Arsenalt is meglepheti a Slavia

  • Tomihmv
megosztom

Már egy góllal is szépet nyerhetünk a felek odavágóján, igaz, azt nem mindegy, hogy ki szerzi.

Csütörtökön megkezdődnek az Európa Liga negyeddöntőinek odavágói, a négy találkozó közül pedig elsőként az Arsenal-Slavia ütközettel foglalkozunk.

A hazaiak pocsék formában várják a találkozót, hiszen az elmúlt három tétmérkőzésükön nem tudtak nyerni. Az Európa Ligában az Olimpiakosztól hazai pályán kaptak ki 1-0-ra, igaz, a továbbjutásukat ez nem befolyásolta, köszönhetően az odavágónak (3-1-re nyertek Görögországban). Majd ezt követően a Premier League-ben 3-3-at játszottak a West Hammel (0-3-ról álltak fel), míg a kéthetes pauza után szombaton igen komoly pofonba néztek bele, mivel 3-0-s vereséget szenvedtek hazai pályán a Liverpooltól.

A gyenge forma mellett egyre több a hiányzója Mikel Arteta mesternek, David Luiz és Tierney ugyanis biztosan kimarad, de vélhetően Xhaka, Saka és Smith-Rowe is erre a sorsra jut.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Ehhez képest a csehek bombaformában vannak, mivel december közepe óta nem veszítettek tétmérkőzésen, vagyis immáron 21 meccse (!) nem találtak legyőzőre. Igaz, az eredményeik döntő többségét a helyén kell kezelni, bár azért az elismerésre méltó, hogy tükörsimán vezetik bajnokságukat, míg az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában a Leicester Cityt és a Glasgow Rangerst is kiejtették. Méghozzá úgy, hogy otthoni környezetükben ikszeltek velük, majd idegenben 2-0-ra verték egyaránt mindkét brit csapatot.

Ugyanakkor náluk is lesznek hiányzók, az első számú kapus, Kolar és a régóta maródi Hovorka biztosan kimarad, szintúgy, mint az eltiltott Kudela, míg Traore játéka erősen kérdéses.

A vendégek jó passzban vannak, az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára, hiszen egyértelmű, hogy a hazaiakon lesz a teher. Akik ugye nincsenek jó formában, így simán benne van a pakliban, hogy a Slavia meglepi az Arsenalt. 

A vendégekre ugyanakkor nem fogadnánk, még hendikeppel sem, mert a bukik remekül lőtték be a szorzókat, a csehek góljában viszont lehet érték. Ez a prágai csapat ugyanis az előjelek alapján képes lehet betalálni az Ágyúsoknak is idegenben, így pedig közel 1.70-szeres szorzón számunkra bőven megér egy próbát ez a tipp.

{"headTitle":"Arsenal - Slavia Prague","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia Prague szerez gólt - IGEN","odds":"1.694","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3557699] 2021-04-08 21:00:00 Arsenal - Slavia Praguex;
megosztom