Tenisz

1.75-ös oddsban látunk komoly értéket

 • Cesc18
megosztom

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Charlestonban, a kiszemelt mérkőzésünkön pedig a legközelebb állnak a kétesélyes szorzók egymáshoz. Szerintünk azonban egyértelmű favoritja van ennek a meccsnek.

Mint alább látható, a fogadóirodák közel 50-50-re adják az esélyeket Alja Tomlajnovic és Sloane Stephens nyolcaddöntőjén, pedig a hazai pálya, a jobb forma és az egymás elleni mérleg is az amerikai lány felé billenti a mérleg nyelvét. 

{"headTitle":"Alja Tomljanovic - Sloane Staphens","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 23:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tomljanovic","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Stephens","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Amit Charlestonról tudni kell, hogy ez az egyetlen olyan torna a WTA Touron, amelyet zöld salakon bonyolítanak le. A tengerentúlon ez elég népszerű borítás, az amerikai játékosok jól ismerik és sokaknak fekszik is. Jóval gyorsabb, mint a klasszikus vörös salak, de azért mégis megvannak a szemcsés vonásai. 

Stephens-nek fekszik a vörös salak és ez a zöld is, emlékezhetünk, hogy néhány éve döntőt játszott a Roland Garroson, míg Charlestonban 2016-ban tudta elhódítani a trófeát. Jól kezdte az idei tornát is, az első körben Xinyu Wang ellen tükörsimán igazolta a papírformát, majd a második kanyarban ugyancsak nagyon könnyedén nyert Madison Keys ellen. 

Stephens a héten lejátszott két meccsén mindösszesen egyszer veszítette el a szervagémét. 

Ami az ausztrál lányt illeti, ő sem rossz ezen a zöld salakon, ám a tegnapi játéknap folyamán közel három órát töltött a pályán, miután csak döntő szett 7-5 arányban tudta legyőzni Marie Bouzkovát. 

Elég sebezhető volt Tomljanovic szervája, Bouzkova ugyanis fogadóként a pontok közel 45%-át megnyerte és összesen hat alkalommal vette el az ausztrál szervagémét. 
 

Mire fogadjunk?


A bevezetőben már szinte lelőttük a poént. Szerintünk egyértelműen Stephens az esélyese ennek a találkozónak. Jó formát mutat, nagy önbizalommal és motiváltan játszik, Tomljanovic ellen pedig pontosan tudja, hogyan nyerhet, hiszen eddig karrierjük során, mind az öt egymás elleni meccsüket behúzta, a legutolsót 2019-ben ráadásul éppen a charlestoni zöld salakon. Szintén az ausztrál ellen szól, hogy 3 órás mérkőzésből érkezik, így egy esetleges hosszabb csatában erősen csökkennek a továbbjutási esélyei. 

Csordogál lefelé Stephens szorzója, de véleményünk szerint 1.70 felett bármilyen oddson value a nyeretése. 

{"headTitle":"Alja Tomljanovic - Sloane Staphens","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 23:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stephens nyer","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom