Bajnokok Ligája

A Manchester City akár ki is ütheti a Dortmundot

megosztom

Akár már az első meccsen eldönthetni a továbbjutó kilétét az angol sztárcsapat.

Kedden megkezdődnek a Bajnokok Ligája negyeddöntői, a két terítékre kerülő mérkőzés közül először a Manchester City-Dortmund összecsapással foglalkozunk.

Papíron parádés párosításnak ígérkezett az angolok és a németek csatája, de a dortmundiak utóbbi hetekben mutatott gyengélkedése, illetve hiányzói alapján, még az is benne van a pakliban, hogy a Manchester City formalitássá teszi a visszavágót.

A vendégek ugyanis az elmúlt öt tétmeccsükből mindössze egyet, a Hertha ellenit tudták megnyerni. Ezen kívül két döntetlen és két vereség a mérlegük, a kéthetes kényszerleállást követően pedig hazai pályán kaptak ki a Frankurt együttesétől 2-1-re.

A Borussiánál ráadásul hemzsegnek a hiányzók, hiszen Moukoko, Sancho, Schmelzer, Witsel és Zagadou biztosan kimarad, míg Morey kérdéses, de ami ennél is aggasztóbb, hogy a csodacsatárnak titulált Haaland az utolsó négy tétmeccsén (egy bajnoki és három válogatott találkozó) nem talált a kapuba.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Ami a hazaiakat illeti, a Manchester City a pihenőt követően ott folytatta ahol abbahagyta, hiszen 2-0-ra tudott nyerni szombaton. Guardioláék ráadásul rangadón arattak sikert, ugyanis a Leicester City otthonában diadalmaskodtak, így megtartották előnyüket a Manchester Uniteddal szemben, avagy most már tényleg csak időkérdése, hogy mikor lesznek bajnokok.

Az angolok tehát zsinórban öt sikerrel a hátuk mögött várják a találkozót, ami mellett muszáj kiemelni, hogy a keddi ütközeten nem lesz hiányzójuk, hiszen se eltiltottjuk, se sérültjük nincs.

A felek közt alapvetően minőségi differencia van a hazaiak javára, amihez, ha hozzátesszük a jelenlegi forma-, illetve hiányzóbeli különbségeket, akkor gyakorlatilag ott tartunk, hogy voltaképp csak a City-siker különbsége a kérdés.

Szerintünk az előjelek alapján az angolok akár többgólos sikert is aratnak, avagy akár formalitássá is tehetik a visszavágót. Így pedig a rájuk kínált -1,25-ös ázsiai hendikepbe fektetünk, ami teljesen csak akkor veszítene, ha a Manchester City nem tudna nyerni a párharc első meccsén.

{"headTitle":"Manchester City - Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.806","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3557611] 2021-04-06 21:00:00 Manchester City - Borussia Dortmundx;
megosztom