Foci-vb 2022

Levédve ez a tipp nagyon ígéretes a spanyolok meccsére

Lapos fogadást ajánlunk a spanyolok hazai kötelezőjére, amely levédve igen nagy értéket hordoz magában.

Problémamentes kötelező győzelem vár a spanyol válogatottra hazai pályán, amely a görög nemzeti tizenegyet látja vendégül Granadában. Azonban a hendikepes vagy gólszámos fogadás helyett lessük meg inkább a lapokat, ahol fifikás duplatippel kaszálhatunk szépet és még extra fűszerként egy harmadik fogadóirodából is van ötletünk.

{"headTitle":"Spanyolország-Görögország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Görögország","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A spanyol válogatott Európa egyik legsportszerűbb együttese, rengeteg olyan meccset játszanak, ahol vagy egyáltalán nincsen figyelmeztetés a meccsen vagy csak a hispánok nem kapnak. Az ilyen kötelező sikereket többször hozták már le sárga cédula nélkül, és mivel Torresék könnyedén kiüthetik a helléneket is, most is érdemes befektetni egy ilyesmi piacba. A görögökről viszont ugyanez nem mondható el, ha nem is kiugróan sportszerűtlenek, de azért a balkáni stílus nem idegen tőlük. Két különböző attitűd találkozik tehát az Estadio Los Cármenesben, az oddsok mégis kedvezőek.

A spanyolok az utolsó tíz meccsükön 6, míg a görögök összesen 22 sárgát gyűjtöttek.

Arra ugyanis, hogy a görögök kapnak több lapot, 1.78-as szorzóval tehetünk pénzt, amely első ránézésre irreálisnak tűnik a fenti statisztika ismeretében.

A mérkőzés játékvezetője egyébként az a Marco Guida lesz, aki Olaszországban híresen sok lappal dolgozik, a nemzetközi meccseken viszont olyannyira nem szórja a lapokat.

Benne van a találkozóban, hogy egyetlen sárga sem kerül kiosztásra, így a Pinnacle által kínált 1.78-as szorzót (amely szerint a görögök kapnak több lapot) igencsak bölcs tanács levédeni azzal, hogy nem lesz sárga lap, így 0-0-s lapos végeredménynél sem veszítünk pénzt.

Végezetül pedig ajánljuk az Unibet 3.85-ös szorzóját arra, hogy egyetlen lapot sem kap a spanyol csapat, erre a Bet365-ön 2.75-ös, a bwinen pedig 3.30-as szorzóval tehetünk pénzt, így ezt a szorzót nem érdemes kihagyni.

{"headTitle":"Spanyolország-Görögország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Görögország -0.5 lap","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bet Builder: 1 lap alatt","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország 0,5 lap alatt","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3495168] 2021-03-25 20:45:00 Spanyolország - Görögországx;