Darts

Ez a 301-es odds ismét el lett szabva!

 • Cesc18
megosztom

Az utolsó játéknapjához érkezett a Super Series második kiírása, avagy pénteken jön az idei nyolcadik Players Championship-torna.

Ez a hét eddig egy északír és két walesi sikert hozott, vagyis Brendan Dolan, Gerwyn Price és Jonny Clayton büszkélkedhet tornagyőzelemmel, utóbbi a tegnapi napon a Masters-címe mellé már a harmadik PC-versenyét húzta be 2021-ben. 

Az utolsó játéknap előtt éppen ők hárman állnak a Super Series 2 kereseti listájának élén. A negyedik helyen Michael Smth-t, míg az ötödik pozícióban a UK Open-címvédő James Wade-et találjuk. Mindkét angol egy-egy döntőt hozott össze eddig a héten, és simán benne van a pakliban, hogy valamelyiküknek sikerül a mai napon révbe érnie. 

Tudtad? A bet365 élőben közvetíti a torna két kamerás színpadán zajló mérkőzéseit. A stream pedig mobilról és táblagépről is elérhető!

Akad néhány meglepő név is a top 10-ben, ilyen például Jason Heaver, aki már 5 ezer fontot dobált össze a héten és ezzel az előkelő kilencedik helyet foglalja el. Az angol dartsos egy nyolcaddöntőt és egy elődöntőt jegyez az elmúlt két napból, ami nagyon komoly teljesítmény, hiszen csak idén csatlakozott a profik mezőnyéhez. A fogadóirodák azért sok esélyt nem látnak arra, hogy Heaver most még tornát nyerjen, ugyanis például az Unibet 301-es oddsot kínál a végső győzelmére. 

Ha már gigaszorzó, akkor ismét megemlítenénk Scott Mitchellt. A BDO-világbajnok angolnak tegnap 201-es oddson szavaztunk bizalmat, de sajnos nem fogott ki igazán jó napot. Ettől függetlenül még így is elverekedte magát a legjobb 16-ig, ahol talán még meccsnyila is volt Chas Barstow ellen, de végül döntő legben kikapott. Némi szotyipénzt, akár ismét megérhet, hiszen nem változott a szorzója. 

Labanauskas a 2019-es világbajnokságon 3-2-re nyert Barney ellen. - Fotó: PDC

Akinek azonban mi most bizalmat szavazunk, az egy olyan dartsos, aki az elmúlt három napban az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt tudhatja maga mögött és ennek köszönhetően a kereseti lista hetedik helyén áll. Az illető nem más, mint Darius Labanauskas, aki két nyolcaddöntővel és egy negyeddöntővel büszkélkedhet a héten.

A litván dartsos azonban hiába teljesített eddig kiválóan, a bet365 bántóan magas, 301-es oddsot kínál a végső győzelmére. 

Egyáltalán nem tartjuk reálisnak ezt az oddsot Labanauskasra, hiszen egy nagyon jó képességű játékosról beszélünk, aki folyamatosan fejlődik és egy meccsen gyakorlatilag bárkire veszélyes. A héten beletört már a bicskája többek között Mervyn Kingnek, Krzysztof Ratajskinak és Raymond van Barneveldnek is. Más irodák egyébként jóval alacsonyabb oddsot szabtak meg a litvánra, találtunk 201-es és 126-os oddsot is.

Labanauskas mellett José de Sousának szavazunk még bizalmat. Bár a portugáltól visszafogottabb teljesítményt láthatunk 2021-ben, de tegnap már életjeleket mutatott és 100 feletti tornaátlaggal jutott el a negyeddöntőig, ahol végül a későbbi győztes Clayton állította meg. Biztató volt De Sousa játéka, azt pedig tudjuk jól, hogyha elkapja a gépszíj, akkor képes átmasírozni a mezőnyön. 

{"headTitle":"Players Championship 8","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-19 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jose de Sousa","odds":"23.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Darius Labanauskas","odds":"301.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Players Championship küzdelmeire, nézd élőben a meccseket és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365
megosztom