Darts

Teljesen abszurd ez a 201-es odds az angolra?!

 • Cesc18
megosztom

Csütörtökön a Super Series második kiírásának harmadik játéknapjára kerül sor, ami összességében az idei Players Championship-sorozat hetedik versenye.

Brendan Dolan keddi sikere után a szerdai versenyen a világelső Gerwyn Price bizonyult a legjobbnak. A walesi dartsosnak világbajnokként ez volt az első tornagyőzelme, és nem is akármilyen teljesítményt láthattunk tőle, hiszen a hét megnyert meccséből haton 100+ körátlag íródott a neve mellé. Price a döntőben azt a Luke Humphries-t múlta felül 8-5 arányban, aki a UK Open után ismét egy komoly menetelést mutatott be, viszont az utolsó akadályon ismét elbotlott. 

Két játéknapot követően a kereseti lista élén Dolan áll, aki egészen pazar formának örvend és azok után, hogy kedden nyerni tudott, szerdán is elődöntőzött. Az északír éppen Price-tól kapott ki, azonban közel állt a világbajnok skalpjához, miután a döntő legben volt egy meccsnyila a bullra. Ha kitart ez a jó formája a "History Maker"-nek, akkor természetesen csütörtökön is tényező lehet. 

Szintén előkelő helyen találjuk a kétnapos összesítésben Michael Smith-t, aki kedden döntőzött, szerdán pedig a legjobb nyolc között búcsúzott. Dolan mellett Price-ba tört még bele a bicskája, így elmondhatja, hogy mind a két játéknapon csak a két győztes volt nála jobb. Az eddig látottak alapján a top 10-ből Smith tűnik a legkiegyensúlyozottabbnak, így 17-es oddson megérheti megtámogatni a győzelmét.

"Bully Boy" mellett akad egy másik játékos a mezőnyben, aki szintén mindkét napon csak a végső győztesek ellen maradt alul. Ő nem más, mint a 2015-ös BDO-világbajnok Scott Mitchell. A rutinos angol dartsos idén szerzett Tour-kártyát és egyre inkább felveszi a PDC ritmusát. A UK Openen jól muzsikált és szoros csatában kapott csak ki Michael van Gerwen ellen, míg az elmúlt két napban egy negyeddöntőt és egy nyolcaddöntőt jegyez. Kedden Dolan ellen úgy maradt alul, hogy közel 107-es (!) körátlagot dobott és az északírnek erre egy 109.5-ös körátlag volt a válasza. 

Mitchell ezzel a két jó szerepléssel a kereseti listán a nyolcadik helyet foglalja el, ezek után pedig teljesen abszurdnak tűnik, hogy 201-szeres pénzt fizetnek a tornagyőzelmére. 

Természetesen rettentően sűrű a mezőny, de a mutatott teljesítménye alapján véleményünk szerint az egyik legjobb választás a nagyon magas szorzóval bíró dartsosok közül. 

Az elmúlt két napban egyaránt bizalmat szavaztunk Dirk van Duijvenbode-nak. A padlizsános fiú az egyik legforróbb formában lévő játékos a mezőnyben, viszont szerdán a negyeddöntőre ismét elfogyott, így egyelőre elengedjük a kezét. 

{"headTitle":"Players Championship 7","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-18 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Michael Smith","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Scott Mitchell","odds":"201.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom