Sztártipp

Itt vannak Michael Owen tippjei a heti BL-meccsekre

megosztom

Az angolok egykori aranylabdása szerint négy hazai győzelem születhet a keddi és szerdai BL-játéknapon.

A Liverpool és a Real Madrid egykori klasszis támadója az egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező angliai fogadóiroda nagyköveteként hétről hétre megosztja gondolatait a hét legnagyobb meccseivel kapcsolatban, azt pedig már megszokhattátok, hogy alkalmanként mi is beszámolunk Owen várakozásairól itt az oldalon.

Az egykori aranylabdás csatár természetesen a heti BL-meccseket sem hagyta szó nélkül, és a tőle megszokott 'vagány' tippekkel fűszerezte meg gondolatait.

2021-03-09;42
2021-03-10;42

Juventus - Porto - Juventus/Juventus

"Annak ellenére, hogy a Juve elvesztette az első meccset, egy fontos idegenbeli góllal tértek haza Portugáliából. Ilyen tűzerővel én nem látom, hogyan ne tudná az Öreg Hölgy meglőni a maga gólját. Az egyelőre még nem világos, hogy hosszú távon Andrea Pirlo volt e a jó választás a Juve kispadjára, de úgy érzem ez a párharc a maga javára fordíthatja a helyzetét és hazai pályán élni fognak az olaszok a lehetőséggel".

Dortmund - Sevilla - Mindkét csapat szerez gólt

"A három idegenbeli góllal a zsákjában a Dortmund óriási előnyből várhatja a visszavágót, a Sevillának nincs választása, mennie kell előre. Ezzel együtt nem mennék a topformában lévő Erling Haaland ellen, szóval én a németek mellett állok, akik meg fogják oldani a feladatot"

 

Liverpool - Lipcse - Liverpool nyer és mindkét csapat szerez gólt

"A hazai sorozatokban a Liverpool nagyon döcög hazai pályán, zsinórban elbukott hat meccs az Anfielden a Premier League-ben hihetetlen, de én azt érzem, hogy ezúttal tudnak váltani és a legjobbjukat veszik elő a Vörösök. Az első meccsen parádésak voltak, a 2-0-s siker pedig azt jelenti, hogy a Lipcsének észnél kell lennie. Ezt szem előtt tartva azt gondolom, hogy a vörösök  győzelmet szereznek, és továbbjutnak a következő fordulóba."

 

PSG - Barcelona - PSG nyer és mindkét csapat szerez gólt

"Úgy fest a Barcelona európai kalandja véget ért. A hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség néhányakat lesokkolt, de ez a Barca olykor el szokott fogyni. Ahogy más párharcokban is, úgy itt is fel kell adnia az óvatoskodást és mikor ez bekövetkezik, akkor nyílhatnak lehetőségek a PSG-nek. Nem sok csapat kontrázik jobban a PSG-nél, szóval én a franciák mellett teszem le a voksomat, akik szerintem oda-vissza legyőzik a katalánokat"

 

 

Szóval mint látható, Owen főleg a hazai csapatokban bízik, de egy-egy gólra jónak tartja a vendégcsapatokat. A négy meccs közül egyedül a Dortmund-Sevilla meccsre nem valami combos szorzót válogatott ki, Gulácsiék meccsére viszont közel négyszeres oddsot próbálna meg.

Ha Owen négy tippjét egy kombiba pakoljuk, akkor közel 40-szeres szorzót kaphatunk. Persze mind a négy tippet eltalálni elég komoly bravúr lenne.

Szerinted hány tippet talál el Michael Owen?

 

 

 

 

 

bwin

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom