Premier League

Ezt várjuk a Liverpool-Chelsea rangadótól

  • Tomihmv
megosztom

1.93-szoros oddsot néztünk ki a Premier League csütörtöki csúcstalálkozójára.

Csütörtökre is maradt három mérkőzés a Premier League előrehozott ütközeteiből, melyek közül kétségkívül a Liverpool-Chelsea rangadó emelkedik ki.

A felek közül egyértelműen a vendégek vannak jobb passzban, akik 10 tétmérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Jól sikerült tehát az edzőváltás náluk, Tuchellel megtáltosodtak a Kékek, mondjuk ezt úgy, hogy az utolsó két bajnokijukon (Southampton, Manchester United) nem tudtak nyerni, így az ötödik helyen tanyáznak és egy pontra vannak a negyedik helytől, míg a dobogóval szemben öt egység a lemaradásuk.

Győzelmi kényszerben lépnek tehát pályára a londoniak az Anfield Roadon, ahol Thiago Silva továbbra sem áll rendelkezésükre, míg Hudson-Odoi és Abraham szereplése kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A hazaiknak is nyerniük kell, köszönhetően a felemás formájuknak. Legutóbb ugyan nyerni tudtak Sheffieldben, vagyis hozták a kötelezőt, azonban előtte meglepetésre otthoni környezetükben kaptak ki az Everton ellen.

Kloppék mindezen formájukat egyébként annak köszönhetik, hogy sok a sérültjük, a kulcsjátékosok pedig ki vannak facsarva. Hétközben is Matip, Van Dijk, Gomez, Henderson és Jota biztosan nem lép pályára, Kelleher és Milner kérdéses. Fabinho is sérüléssel bajlódik, de muszáj lesz játszania, vélhetően a védelem tengelyében, hiszen nincs más, akit oda tudna állítani a német szakvezető.

A bukmékereknél még ennek ellenére is a Liverpool számít esélyesebbnek, pedig szerintünk az előjelek alapján a Chelsea-nek bőven lehet keresnivalója ezen a találkozón. Amely meccs ugye "hatpontos" és mindkét félnek csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény.

A kimenetelre való fogadást elengednénk, a gólokban viszont lehet fantázia. Mióta Tuchel megérkezett a Stamford Bridge-re, a londoniak roppant masszívak lettek, és igen kevés gólos meccseket vívnak, főleg, ha rangadóról van szó (a Tottenham, az Atlético Madrid és a Manchester United elleni meccsein a csapatnak összesen két gól született). Szerintünk a mostanában nem sziporkázó Liverpool ellen is valami hasonló produkcióra számíthatunk a Kékektől, így megkockáztatjuk a kevesebb, mint 2,5 gólos tippet, amely közel kétszeres szorzón fogadható partnerirodánkban.

{"headTitle":"Liverpool - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-04 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3411633] 2021-03-04 21:15:00 Liverpool - Chelseax;
megosztom