Tenisz

1.75-ös és 9-es szorzójú tippötletünk van Fucsovics hétfő esti meccsére

 • Cesc18
megosztom

A magyar játékos az amerikai Reilly Opelkával csap össze a rotterdami fedett pályás tenisztorna első körében.

Hétfőn megkezdődnek a főtáblás küzdelmek Rotterdamban, az idei ATP-szezon első 500-as besorolású versenyén. Rögtön az első játéknapon érdekelt lesz Fucsovics Márton, méghozzá az esti órákban, egészen pontosan valamikor 21 óra magasságában lép majd pályára. Könnyű rajtra nem készülhet, hiszen a nála 21. hellyel előrébb rangsorolt Reilly Opelka lesz az ellenfele.

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Reilly Opelka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Opelka","odds":"2.075","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Kissé talán meglepően szabták a szorzókat a fogadóirodák, ugyanis hiába Fucsovicsnak kellett selejteznie, mégis őt hozták ki a meccs favoritjának. Egyelőre a tétek sem nagyon mozgatták meg a számokat, tehát a fogadók nagyjából egyetértenek a bukmékerekkel. 

Ahogyan említettük, Marci a selejtezőben is érdekelt volt, tehát két meccset már lejátszott a hétvégén. Szombaton a karrierje felfelé ívelő szakaszában járó Arthur Rinderknech-et bántóan simán, 6-2, 6-4 arányban intézte el, majd egy másik franciát, a top 100-as Pierre-Hugues Herbertet is könnyedén, 6-4, 6-3-ra verte. Tény, hogy Fucsovics ezeknek a meccseknek favoritként ment neki, de mindkét francia kellemetlen és veszélyes ellenfélnek számított, így komoly fegyvertény, hogy ennyire könnyedén tudott túljutni rajtuk. 

Ezt a két meccset biztosan figyelembe vették a fogadóirodák az oddsszabásnál. No, meg azt is, hogy Opelka nem kezdte csúcsformában a szezont. A melbourne-i felvezető tornán és az Australian Openen is csak egy-egy meccset tudott nyerni, és bár jó barátja, Taylor Fritz ellen nem szégyen öt szettben kikapni, a Botic Van De Zandschulp elleni vereség már nehezebben magyarázható. 

Ettől függetlenül Opelka Rotterdamban simán tényező lehet, hiszen fedett gyors pályáról beszélünk, ahol a brutálisan nagy első szervájának köszönhetően kifejezetten hatékony lehet. Tavaly hasonló körülmények között legyőzte Daniil Medvedevet, míg 2019-ben New Yorkban tornát nyert fedett pályán. 

 

Mire lehet érdemes fogadni?


Nincs információnk arról, hogy mennyire gyors az idei rotterdami pálya, de általában nem szokott a lassúak közé tartozni. Fucsovicsnak piszok nehéz dolga lesz fogadóként, az egyszer biztos, főleg úgy, hogy nem is játszottak még korábban egymás ellen, tehát először ízlelheti meg Opelka 200 feletti szerváit. 

Két tippötletünk van erre a találkozóra. A tie-break igencsak adja magát, hiszen Opelka idén mind a négy meccsén játszott 7-6-os szettet, összességében pedig a 12 lejátszott szettjéből 7 ment el rövidítésig. Ennek megfelelően a legtöbb iroda 1.60 alatti oddsot kínál a tie-breakre, a 22bet viszont 1.75-öt, ami több, mint baráti. 

Szintén tetszetős számunkra, hogy ásszal zárul a meccs. Opelka esetében ezt nem nagyon kell magyarázni, de ha Fucsovics kerül ki győztesen, ő is képes lehet ásszal befejezni. Erre 9-es oddsot kapunk, ami szintén tetszetős. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Reilly Opelka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-break a mérkőzésen? Igen","odds":"1.752","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"A mérkőzést ásszal nyerik meg? Igen","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom