Bundesliga

Eléggé adja magát ez a tipp a Leverkusen-Freiburgon

 • gb1
megosztom

Sallai csapata a BayArenában vendégeskedik a fordulózárón, mi pedig a kimenetel helyett ezúttal a gólokat néztük ki.

A Bundesliga 23. körét a Leverkusen-Freiburg zárja, amelyen az oddsmesterek masszívan a hazaiakat favorizálták. A fogadók viszont inkább kontrázzák a Gyógyszergyáriakat, ami nem csoda, látva mit alakítottak az elmúlt két héten.

Az mondjuk bíztató, hogy az utóbbi hét egymás elleni összecsapáson egyszer sem maradt alul a Bayer, bár nem lenne világszenzáció, he ez a sorozat vasárnap szakadna meg. A csapat ugyanis négy tétmeccs óta nyeretlen és az hagyján, hogy az alsóházi Mainz-Augsburg duó ellen is csak 1-1 pontot hozott, de az EL-ben a svájci Young Boys 6-3-as összesítéssel, kettős győzelemmel ejtette ki Peter Bosz fiait.

A morál tehát nincs az egekben, a helyzetet pedig továbbra is egy raklap sérült nehezíti, köztük az elsőszámú kapussal, de Diaby eltiltása sem jött jókor. A nemzetközi kupaindulás persze még így sincs veszve, hiszen az ötödik BVB csak két ponttal van felettük.

A vendégeknél nincs ekkora gond a hiányzók tekintetében, sőt nagy valószínűséggel a bokaproblémái előtt remek formában lévő, immár teljesen felépült Sallai ismét a kezdőben kaphat helyet. Flekken, Kwon és Schlotterbeck biztosan nem lép pályára.

[3399357] 2021-02-28 18:00:00 Bayer Leverkusen - Freiburgx
Tudtad? A Leverkusen idei 11/9 hazai meccsén mindkét csapat betalált!

A Freiburg szekere is megakadt kicsit, pedig az évet még pazar formában indította a Streich-legénység. Ősszel a Schwarzwald-Stadionban 4-2-re kaptak ki a Levertől és mi ezúttal is egy parázs, adok-kapokba torkolló összecsapásra számítunk, hiszen most már illene elcsípni a fonalat a komoly támadó potenciállal rendelkező feleknek. Idegenben akadt gondja bőven Sallaiéknak és a megsebzett Leverkusenben talán lehet annyi, hogy hozza a papírformát, mi mindenesetre a győzelmükhöz hasonló oddson kínált BTTS opciót néztük ki a találkozóra.

{"headTitle":"Leverkusen-Freiburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3399357] 2021-02-28 18:00:00 Bayer Leverkusen - Freiburgx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom