Európa Liga

Nekünk bejön ez a tipp a Sahtar - Maccabi meccsre

megosztom

Magabiztos kétgólos előnyből várja a visszavágót a Sahtar Donyeck. Nem kizárt, hogy kettős győzelemmel záródik ez a párharc.

Az egyik legsimább párharcnak néz ki a Sahtar Donyeck és a Maccabi Tel Aviv ütközete, miután az első felvonást az ukrán bajnok 2-0-ra megnyerte. Hogy a Maccabi még gólt sem tudott szerezni, alaposan redukálta a továbbjutás esélyét, nem nagyon maradt más megoldás, mint nekimenni a Sahtarnak. 

Csapathírek 

Ahogy az első mérkőzésen, úgy a visszavágón csak két biztos hiányzója lesz a Donyecknek Ismaily és Detinho van partvonalon kívül. A három napja lejátszott bajnokin a Sahtar mestere 3-4 helyen is változtatott a kezdőn, amit nevezhetünk pihentetésnek is. 

Azt tudni kell a Sahtarról, hogy edzőtáborban készül a hetekben, hiszen csak február elején indult számára a szezon. A játék ebből fakadóan még picit döcög, de az eredményekkel nincs gond, bár a bajnokságban egy ponttal a Dinamo mögé kerültek. 

A Maccabiban Yonathan Cohen és Eden Karzev biztos kimarad, míg az egyik legnagyobb sztárnak számító Dan Biton játéka kérdéses, nagyobb valószínűséggel csak a kispadon kezd. Visszatérhet viszont a kezdőbe Eyal Golasa, akire már nagyon vártak a szurkolók. 


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


Mire érdemes fogadni? 

A kétgólos első felvonás kellemes helyzetbe hozta a Sahtart, amely ezen a találkozón is komoly favorit. Meglehetősen magas szorzót kapunk a hazai győzelemre, ami részben az első meccs eredményének szól, hiszen a fór tartása is elég lehet a célhoz. 

Csakhogy a Sahtar brazil támadói és középpályásai számára kapóra jön, hogy az ellenfélnek kell iszkolnia, hiszen ha megnyílnak a területek, akkor Marlosék ráronthatnak az izraeli védelemre. 

Mivel az ukrán bajnokság azért nem egy világszínvonal, a Sahtar rendre jól szerepel a nemzetközi kupában, hiszen a brazilok inkább itt motiváltak. Hiába a kétgólos fór, ha idegenben is könnyed ukrán siker lett a vége, akkor hazai pályán miért ne következne be ugyanez? 

1,70 feletti szorzót is kapunk a hazai sikerre, de a csapat gólokra kínált O1.5-s opció picivel magasabb oddson fogadható, amit játszható választásnak tartunk. 

{"headTitle":"Sahtar Donyeck - Maccabi Tel Aviv ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-25 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Team Total - Sahtar Donyeck 1,5 felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3497204] 2021-02-25 18:55:00 Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Avivx;
megosztom