Tenisz

Újra pályán a bundázással lebukott teniszező - erre lehet érdemes fogadni?

 • Cesc18
megosztom

Nicolas Kicker két és fél év eltiltás után kedden este Cordobában tér vissza.

A héten Córdobában veszi kezdetét a dél-amerikai salakszezon, a szabadkártyás játékosok között pedig két érdekes név is felbukkan. Az egyik az a Nicolas Kicker, akinek januárban járt le az eltiltása. 

Az argentin teniszezőt még 2018-ban meszelték el, miután 2015-ben két mérkőzésének eredményét is megbundázta. Kicker hat évre szóló eltiltást kapott, amiből hármat felfüggesztettek. 

Tavaly további négy hónappal rövidítették meg az eltiltását, miután vállalta, hogy segít felvilágosítani fiatal játékosokat a sportban tapasztalható korrupcióról. 

Kicker eltiltása azért is emlékezetes, mert 2018-ban a top 100-ban rangsorolták, ilyen magasan jegyzett játékost pedig korábban nem kaptak bundázáson. 

A 28 éves argentin tehát bő két és félév kihagyás után kedden este Córdobában tér vissza, méghozzá honfitársa, Facundo Bagnis ellen. 

{"headTitle":"Facundo Bagnis - Nicolas Kicker","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bagnis","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Kicker","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Mint látható, a fogadóirodák rendesen beárazták Kickert, ami ilyen hosszú kihagyás után nem olyan meglepő. Ugyanakkor egy valamiben biztosak lehetünk, hogy rettentő motiváltan tér vissza és nem ismer majd elveszett pontot. 

Ami az ellenfelét illeti, Bagnis korábbi világranglista 55. helyezett játékos, de jelenleg csak a 130. helyen jegyzik. 11 mérkőzést is játszott már 2021-ben, de sok említésre méltó teljesítménye nem volt. Az elmúlt napokban a selejtezőben küzdött, amit sikerrel meg is vívott, igaz, időnként azért akadtak problémái. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Kicsit öngyilkosság erre a meccsre fogadni, hiszen nem tudhatjuk, hogy Kicker milyen formában tér vissza. Ami biztos, hogy nem lazsálással töltötte az elmúlt két évet, kőkeményen edzett és próbálta formában tartani magát. Talán ennyire nem esélytelen, mint ahogyan azt az oddsok mutatják, így fogadás szempontjából inkább Kicker felé lehet érdemes húzni. 

Ha egy szettet tud fogni, azzal rögtön megduplázhatjuk a pénzünket, persze a téttel érdemes óvatosan bánni. 
 

Szerinted mi a legjobb tipp erre a meccsre? Van egyáltalán értelme belenyúlni?

 

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20. 000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom