Bajnokok Ligája

Így fogadj ezen a héten a lapokra!

  • varin
megosztom

A heti négy BL-mérkőzést kielemeztük lapok szempontjából. Íme a legjobb ötletek.

Az előző heti BL-lapos cikkünk majdnem zöldült, csupán egy kései dortmundi sárga borította a papírformát. Ezen a héten is ilyen szemmel vettük górcső alá a meccseket - következzen tehát a heti négy meccs, lapos szemszögből!

A heti BL-meccsek határai és oddsai
   
Mérkőzés Játékvezető Határ Alatt szorzó Felett szorzó
Atlético Madrid-Chelsea Brych (GER) 4.5 1.70 2.10
Lazio-Bayern München Grinfeld (ISR) 4.0 2.05 1.75
Atalanta-Real Madrid Stieler (GER) 4.5 1.90 1.90
Mönchengladbach-Manchester City Artur Dias (POR) 3.5 1.90 1.90

Bukarestben találkozik egymással az Atlético Madrid és a Chelsea, a mérkőzést pedig az a Felix Brych kapta, akinél kétarcúbb játékvezető aligha van idén. A rutinos német spori idén a Bundesligában alig 2.50-es átlaggal fújt 11 mérkőzésen, míg az európai kupákban szeptember óta öt meccsen dirigált és 26 kártyát osztott ki. Kiindulási alapunk lehet, hiszen az Atlético Madrid tavaly is egy angol csapattal, méghozzá a Liverpoollal találkozott a legjobb 16 között. Akkor a 180 perc alatt összesen csak 3 sárga lap volt, noha az odavágót például Marciniak dirigálta. Taktikus, óvatos futballt várunk, a Chelsea amúgy sem az a keménykedő együttes, így egy eltolt határon érdemes lehet az undert megpróbálni.

Izraeli játékvezető dirigálja a Lazio-Bayern München mérkőzést. Grinfeeldet jól ismerhetjük már, hiszen ő fújta a Fradi-Juventus mérkőzést, amikor is átlagához képest meglepően szelíden dolgozott. Nem túl rutinos játékvezető, viszont a 8 meccsen kiosztott 37 figyelmeztetés jelzi, hogy alapvetően nem riad vissza a kemény meccsektől. A csoportkörben mindkét fél 2 lap felett átlagolt, így első ránézésre a 4 lapos határ nem tűnik rossz ötletnek. Nem valószínű, hogy az olasz fővárosban gálázni fog a Bayern, így pedig 4-5 lapot bőségesen kioszthat a sporttárs.

Szintén vezetett a szezonban már Fradi-meccset az a Tobias Stieler, aki az Atalanta-Real Madridot kapta meg szerdára. A német játékvezetőnek ez lesz mindössze a nyolcadik meccse a BL-ben, viszont német mércével nézve viszonylag sok kártyával dolgozik. A csoportkört viszont az Atalanta és a Real Madrid is nagyon kevés lappal hozta le (összesen 17 sárga a 12 meccsen), így nehéz itt overt látni, hiába tűnik szoros meccsnek. Ahogy fent, úgy itt is eltolt határon adunk tippet a kombinkhoz.

A portugál Soares Dias eléggé szélsőséges teljesítményre képes. Hogy mást ne mondjunk, idén két meccsen adott 16 figyelmeztetést, míg pályafutása maradék 12 BL-meccsén összesen 23-at. Dias megkapta a legunderesebbnek tűnő párharcot, a Budapesten sorra kerülő Mönchengladbach-Manchester Cityt, amiből lehet akár nagyon sima meccs is. A németek hat meccsen 12, az angolok 10 lapot kaptak, így itt sem lehet kőkemény csapatokról beszélni. Azonban a 3.5-es határ alacsonynak tűnik, a Pinnacle ugyanide 4.0-val jött ki egál szorzón. 3-4 lapot várunk ide, de azt is inkább a németektől, így az ő "győzelmüket" játsszuk meg ezen a piacon. Az alternatív hendikepes lapos fogadás európai típusú, vagyis akkor nyer, ha nem kap több lapot a Manchester City.

{"headTitle":"Lapos BL-tippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 3,08","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético-Chelsea - 6 lap alatt (Bet Builder)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lazio-Bayern - 2 lap felett (Bet Builder)","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta-Real Madrid - 6 lap alatt (Bet Builder)","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mönchengladbach-Manchester City - Mönchengladbach +1 (Alternatív hendikep)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2021-02-23;42
2021-02-24;42
megosztom