Bajnokok Ligája

Szinte kizártnak tartjuk, hogy ez a tipp bukjon az Atlético-Chelsea-n!

 • varin
megosztom

Bukarestben nem várható gólgála az Atlético Madrid és a Chelsea randevúján. Íme a mi biztonságos tippünk.

Bukarestben kerül sor a forduló talán leginkább szorosnak ígérkező BL-csatájára, az Atlético Madrid a román fővárosban fogadja a Chelsea gárdáját. Noha egyik csapat sincs éppen kirobbanó formában és az is egyértelműen az angol csapatnak kedvez, hogy a spanyolok feladni voltak kénytelenek a hazai pályát, nem igazán lehet egyetérteni a fogadóirodák szorzóival, amik az angol továbbjutást valószínűsítik.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"3.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Két elit bajnokság topcsapata között sosem egyszerű különbséget tenni. Ezért is jó, hogy van nekünk a BL, amely megmutatja, hogy az idén igencsak gyenge La Liga-mezőny éllovasa és a meglepetésekkel teletűzdelt Premier League-ben a negyedik helyért küzdő Kékek közül melyik is az erősebb gárda. Vessünk is rögtön egy pillantást a formákra, hiszen az segíthet minket kibogozni az egyenletet.

Atlético Madrid#esp-atletico_madrid#5
Chelsea#eng-chelsea#5

A spanyolok háza táján talán nem ez a legdicsőségesebb időszak a 2020/21-es szezonban, a Matracosok az utolsó négy bajnokijukon csupán öt pontot szereztek. Némiképp váratlan, hogy éppen egy Levante rabolt el öt egységet az Atlétiől, amely sokat számíthat a végelszámolásnál. Természetesen extrém dolog lenne kijelenteni, hogy a spanyol fővárosban a bajnokság elsőbbséget élvez, ám azért ne felejtsük el, hogy a Villarrealt követően a Real Madrid érkezik a Wanda Metropolitanóba, amely találkozón sok minden eldől majd.

Rangadóból persze odaát sem lesz hiány, hiszen Tuchelék a bukaresti túrát követően a MU-Pool-Everton hármassal randevúznak, vagyis három olyan gárdával, amely közvetlen riválisnak számít.


Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt


Mint emlékezetes, a Stamford Bridge-en január végén edzőt váltottak, Thomas Tuchel és Löw Zsolt debütálása pedig nem is sikerült rosszul. Ha a másnapi, Wolverhampton elleni meccset még nem számoljuk, akkor a Kékek öt győzelem mellett egyszer remiztek, igaz, a sorsolásuk azért nem volt annyira nehéz.

Az tehát továbbra sem érthető, hogy a bukiknál miért az a Chelsea a kör favoritja (így volt ez már Lamparddal is), amely 2013/14 óta nem járt a legjobb 8 között, és akkor is éppen Diego Simeone csapata jelentette a végállomást a döntőért folytatott párharcban.

Igazán sok hiányzó egyik oldalon sincs, így közel a legjobb csapatok futhatnak ki a bukaresti Nemzeti Stadion gyepére. A spanyoloknál Giménez izomproblémákkal küzd, Trippier eltiltott, Herrera pedig koronavírusos, míg az angoloknál Thiago Silva sérült.

Diego Simeone 2011 óta ül az Atlético kispadján, ezen időszak alatt Thomas Tuchel már a kilencedik kinevezett vezetőedző a Chelsea-nél.

Az talán vitán felül áll, hogy a tapasztalat és a rutin a hazai csapat oldalán áll, a tehetséges fiatalokból álló Chelsea veszélyes csapat ugyan, de a fogadóirodák szorzói ellenére és a nemzetközi sajtó véleménye szerint is alapvetően underdog ebben a párharcban. Kérdés azonban, hogy az Atlético megakadó lendülete mennyire tart ki a BL-meccsre is, ráadásul ebből a szempontból kevésbé jó hír a spanyoloknak, hogy pályaválasztóként kezdik a párharcot.

Az Atléticónak sosem feküdt igazán a kezdeményező szerep, semleges pályán, egy hasonlóan erős riválissal szemben pedig egyértelműen az ellenfél nulla gólon tartása lesz a feladat. Ehhez Giménez igencsak hiányozni fog, ám ne felejtsük el, hogy a spanyol éllovas kapuját továbbra is a világ legjobb kapusa őrzi, míg a csatársorban a világ egyik legjobb formájában lévő támadója, Luis Suárez vár a labdákra.

Szerencsére a Betclic meghagyta nekünk azt az opciót, amely talán a legnagyobb értékkel kecsegtet. Ez az a meccs, ahol igazából egyik csapat sem bánná a 0-0-t az odavágón, így nem is véletlen, hogy a döntetlen szorzója alig nagyobb, mint a másik két kimenetel, a 2.5 gól alatti piac pedig 1.50 körül mozog. Mivel mi a Chelsea sikerére adjuk a legkevesebb esélyt, úgy fogadunk a remire, hogy spanyol siker esetén a feltett tétünk visszajár.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Home No Bet (Hazai győzelemnél a tét visszajár): Döntetlen","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3497090] 2021-02-23 21:00:00 Atlético Madrid - Chelseax;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.
megosztom