Premier League

Guardioláék kivégezhetik Mourinhóékat

  • Tomihmv
megosztom

Tényleg csak a különbség a kérdés a Manchester City-Tottenham rangadón?

Rangadók napjának is aposztrofálhatjuk a szombatot a Premier League-ben, hiszen a Leicester-Liverpool mellett két másik gigász, a Manchester City és a Tottenham is egymásnak feszül.

A manchesteriek parádés formában várják a hétvégét, ugyanis az elmúlt 22 (!) tétmeccsükön nem kaptak ki, ráadásul az utolsó 15-öt (!) megnyerték. Mindezeknek köszönhetőn minden fronton állnak még, a Ligakupában döntősök, az FA Kupában a legjobb nyolc, a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között járnak, míg a Premier League-et vezetik. Utóbbi sorozatban ráadásul úgy van öt pont fórjuk, hogy eggyel kevesebbet játszottak, mint a második helyen álló Manchester United.

Úgy fest, hogy minden klappol Guardioláéknál, pedig De Bruyne, Agüero és Aké hetek óta nem bevethető (ezúttal is kimarad a trió), míg Dias, Rodrigo és Fernandinho játéka kérdéses. Igaz, vélhetően az utóbbi játékosok vállalni tudják a játékot, vagyis nagyon úgy fest, hogy a katalán mester ugyanazt a kezdőjét tudja bevetni, amivel legutóbb 4-1-re (!) nyert az Anfield Roadon.


>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<


A Tottenham enyhén szólva sem várja ilyen formában a találkozót. A vendégek ugyanis az elmúlt öt tétmeccsükből négyet is elbuktak (Liverpool, Brighton, Chelsea, Everton), és mindössze egyet, a kiesőhelyen tanyázó West Bromwichot tudták legyőzni 2-0-ra. 

Hétközben ráadásul túlórázni kényszerült a Spurs az FA Kupában, hiszen a rendes játékidőben 4-4-re végzett az Evertonnal, de a hosszabbításban bekapott gólnak köszönhetően búcsúzott a sorozattól.

Jó hír ugyanakkor Mourinhóéknak, hogy Kane már visszatért, szintúgy, mint Alli, igaz, Lo Celso és Reguilón biztosan kimarad, Aurier és Bale szereplése kérdéses, míg Dier önbizalomhiánnyal küzd, így valószínűleg nem lép pályára egy ilyen horderejű találkozón.

Habár ősszel a Tottenham 2-0-ra verte a Cityt, és perpillanat a manchesteriek az utolsó három egymás ellenijükön nem tudtak nyerni, most minden jel arra mutat, hogy a szombati ütközet a hazaiak sikerével ér véget. Sőt, akkora forma- és minőségbeli különbségek van a felek közt, hogy lepődnénk meg, ha Guardioláék több, legalább két góllal lenyomnák Mourinhóékat.

{"headTitle":"Manchester City - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-13 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City -1 (európai hendikep)","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3411585] 2021-02-13 18:30:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;
megosztom