Női kézilabda

Szuperhendikeppel fogadunk a Győr-Fradi rangadóra!

megosztom

Gigarangadót rendeznek a női kézilabda NB I-ben, szerdán ugyanis a Győr a Ferencvárost fogadja.

Az előjelek alapján a győriek mosolyoghatnak a lefújást követően. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Összecsap a női kézilabda NB I két kirakatcsapata, avagy a Győr a Ferencvárossal játszik, méghozzá az Audi Arénában. A meccsen a bukmékereknél a kisalföldiek számítanak toronymagas favoritnak.

A felek közül kétségkívül a hazaiak vannak jobb passzban, akik immáron bő egy éve nem veszítettek tétmérkőzésen, vagyis az idei szezonban veretlenek. Az NB I-ben eddig százszázalékosak (kilencből kilencszer nyertek), ugyanakkor a Bajnokok Ligájában nyolc siker mellett négyszer is remiztek. Utóbbiakból az elmúlt hetekben kettőt is összehoztak, hiszen az Odensével és a Bresttel sem bírtak, azonban mégis győzelemből érkeznek a csatára, mivel pénteken a Buducsnoszt otthonában nyertek öt góllal.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

Ami a vendégeket illeti, ahogy a győriek, úgy a ferencvárosiak is makulátlan mérleggel bírnak a bajnokságban (tízből tíz siker olvasható a nevük mellett), viszont a Bajnokok Ligájában már nem állnak ilyen jól. A továbbjutásuk ugyan megkérdőjelezhetetlen, de hat siker mellett öt vereséget is begyűjtöttek, legutóbb a Metz otthonában kaptak ki egy találattal úgy, hogy voltaképp végig vezettek. Ugyanakkor Elek Gáborék is sikerből érkeznek a találkozóra, hiszen pénteken 39-25-re verték a Boglári Akadémia csapatát az NB I-ben.

Mindkét fél voltaképp a legjobbjaival állhat fel (az ETO-nél legutóbb Puhalák nem játszott, míg a Fradinál Pásztor), ami egyértelmű, hogy a hazaiak számára előny. A kisalföldiek összességében jobb formában vannak, minőségibb csapattal rendelkeznek, ráadásul több világklasszisuk is van, ráadásul nagy kérdés, hogy a vendégek két kulcsembere, a jövőre már Győrben pattogtató Háfrára és Schatzlra milyen lelki terhet tesz ez a mérkőzés.

Mindezek tükrében pedig azon a véleményen vagyunk, hogy a hazaiak megcsinálhatják a bukmékerek által felállított 4,5-ös hendikepes határt, vagyis képesek lehetnek legyőzni öt góllal a Ferencvárost. Ugyanakkor "szuperhendikeppel" fogadunk ezen opcióra, ami azt jelenti, hogy ha az ETO csak néggyel vagy hárommal nyerne, akkor a tétünket visszakapnánk.

{"headTitle":"Győr - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-03 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -4,5 (szuperhendikep)","odds":"1.695","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom