Sportfogadás

Szenzáció! 30 ezerből közel 40 milliót kaszált olvasónk - fotó

megosztom

Minden idők egyik legszebb szelvényét kaptuk a TipPics-be, olvasónk egy 11-es kötéssel közel negyven millióval fosztotta ki a bet365-öt.

Elsőre alig hittünk a szemünknek, mikor megláttuk 'semmi3700' becenevű olvasónk szelvényét, amelyet pénteken töltött fel a Hathárom dicsőségcsarnokába. Bár éppen most ünnepeljünk 10 éves születésnapunkat, ilyen nagy nyereményről szóló szelvényt még soha nem kaptunk senkitől, vagyis elmondhatjuk, hogy oldalunk történetének legnagyobb olvasói kaszálását ünnepelhetjük most! 

Olvasónk egy nagyon vegyes labdarúgás szelvényt küldött játékba, amelyen 11 különböző választást szerepelt a magyar bajnokságtól kezdve az angol Premier League-n át az olasz, a spanyol és a német bajnokságokig.  

A szorzók is igen széles skálán mozogtak, hiszen a legalacsonyabb odds 1,14-szeres volt, míg a legmagasabb kereken négyszeres. A 11 meccsből álló szelvény eredő szorzója 1254-szeres lett. 

Olvasónk a kombit 30 000 forintért küldte játékba és mivel minden választása hibátlannak bizonyult,
38 350 672,20 forint (!!!) számlagyarapodást könyvelhetett el. 

 

A nyereményhez természetesen szívből gratulálunk és még sok nyertes tippet kívánunk a tulajdonosának :)

 

Hogy miért is érdemes a bet365-ön játszani, arra ez a parádés szelvény is válaszokat ad. Az állandó akcióként igénybe vehető labdarúgás gyűjtő bónusznak köszönhetően nagyjából 700 000 forint plusz nyeremény íródott hozzá a végösszeghez, a korai kifizetésnek köszönhetően pedig négy mérkőzés idő előtt kiértékelésre és zöldülésre került, miután a megfogadott csapatok 2-0-s vezetésre tettek szert.


Játssz Te is a bet365-ön és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365
megosztom