Férfi kézi-vb 2021

A dánok és a magyarok meccsére fogadnánk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda-világbajnokságra.

Dánia - Egyiptom 
Tipp: Egyiptom +9
Odds: 1.22 @
     

Első mérkőzésünkön a vb-n eddig hibátlan is rendkívül meggyőző Dánia valamint a házigazda Egyiptom párharca szerepel. A két csapat között papíron elég komoly a különbség, azonban a hazai környezet előnyeit élvező Egyiptomot nem mernénk leírni. Az IHF egyiptomi elnöke meglehetősen ellentmondásos figura, és regnálása alatt rengeteg támadás érte őt, amiért bizonyos helyzetekben nem a sportszerűség szellemében végzi a munkáját.A szlovénok például azt állítják, hogy szándékosan okoztak a csapatnak kisebb ételmérgezést, így az egyiptomiak elleni ki-ki meccs előtt a keret 12 játékosa produkált hasmenéses tüneteket. Ha ilyen trükkökre nem is, arra azért gondolunk, hogy a játékvezetők részéről megkapja a támogatást Egyiptom, amely egyébként rengeteget fejlődött az elmúlt években, a motivációjuk pedig megkérdőjelezhetetlen ezen a tornán. 

A 2019-es vb-n találkoztak utoljára a csapatok egymással, akkor Dánia egy 26-20-as győzelemmel tudta le a mérkőzést. Ez a hat gólos különbség akár most is beállhat, azonban ennél sokkal nagyobb differenciát azért ebben a negyeddöntőben nem várunk, így a bet365 letolt hendikephatárát tesszük rá a szelvényünkre. 

bet365

Franciaország - Magyarország
Tipp: Franciaország
Odds: 1.40 @
    

Ezért a tippért sokan nem kedvelnek majd minket, de mégis behúzzuk a kombinkra, vagyis arra fogadunk, hogy a franciák rendes játékidőben legyőzik a magyar csapatot. Kétségtelen tény, hogy jól megyünk a tornán, de a realitások talaján maradva igazán komoly csapattal nem találkozott az első sorunk. A Zöld-foki szigetek és Uruguay elleni felhozó meccseket követően egy utolsó pillanatban lőtt góllal nyomtuk le a tartalékos németeket. Aztán hoztuk a kötelezőt a brazilok ellen, majd a generációváltáson áteső lengyelek ellen is. A spanyolok ellen belenéztünk a pofonba, igaz, ahogy fentebb is említettük, a kulcsjátékosaink pihentek.

Vagyis most jön az igazi erőpróba számunkra, ám sajnos talán pont az egyik legkeményebb és legrutinosabb válogatott ellen. Ugyan Nikola Karabatic nincs ott a vb-n a franciáknál, mégis a nyitómeccsen átléptek a norvégokon. Azt követően többször is rezgett a léc, de végül mindig nyertek, míg az utolsó középdöntős meccsükön már üzemi hőfokon égtek és kiütötték a jól szereplő portugálokat.

A válogatottak közt minőség-, de ami még fontosabb, komoly rutinbeli különbség van a gallok javára, akik nagyon jól tudják, hogy mikor kell robbantani egy tornán. Így pedig amondóak vagyunk, hogy a franciák a rendes játékidőben lenyomnak minket. Ha viszont nem így történne, akkor sem leszünk szomorúak.

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 13. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-25 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.70","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Egyiptom +9 (eh) ","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom