Darts

"Visszatérek, ne aggódjatok!" - Van Gerwen üzent

 • Cesc18
megosztom

A holland zseni célul tűzte ki, hogy visszaszerzi a világelsőséget a regnáló világbajnok Gerwyn Price-tól.

Amióta Michael van Gerwen berobbant, azóta a 2020-as volt a leggyengébb szezonja. Noha két major tornán is diadalmaskodni tudott - márciusban a UK Opent, míg novemberben a Players Championship Finals-t nyerte meg -,  így is messze elmaradt a korábbi években mutatott teljesítményétől. Több televíziós tornán sem tudta megvédeni a címét, a Premier League-ben 2013 óta először nem jutott be a rájátszásba, míg a világbajnokságon már a nyolc között véget ért számára a küzdelem, továbbá Gerwyn Price még a világelsőségétől is megfosztotta. 

"Az elmúlt hónapokban sikerült egyre jobb formába lendülnöm, úgy éreztem, hogy rendben van a játékom a világbajnokságon, de Dave Chisnall olyan produktummal állt elő, amit korábban tőle televíziós meccsen nem láthattunk. De igaz ez Joe Cullenre is, aki szintén nagyon jól játszott ellenem a negyedik körben. 

Az ilyen dolgok előfordulnak minden sportágban. Néha el kell fogadni, de nem szabad mindig beletörődni. Keményen kell dolgozni és akkor el lehet érni a kitűzött célokat. Ez az, amire folyamatosan törekedni kell és én mindig ezt teszem. 

Nem szép, hogy már nem én vagyok a világelső, ám ha valaki, akkor Gerwyn nagyon megérdemli. De visszatérek, ne aggódjatok!

Megcsinálom és újra világelső leszek. Ezt biztosan tudom." - mondta Van Gerwen a PDC-nek.

A holland zsenit az idei szezonban a január 29-én rajtoló Mastersen láthatjuk majd először, ahol 2. kiemeltként a legjobb 16 között csatlakozik majd be a torna küzdelmeibe. Ellenfele Jose de Sousa vagy Jonny Clayton lesz, szóval rögtön egy komoly teszt elé néz. 

A fogadóirodák egyébként úgy gondolják, hogy a Mastersnek nem a friss világbajnok és világelső Price, hanem inkább Van Gerwen az első számú esélyese. A két gigász csak a döntőben találkozhat és az Unibeten erre is fogadhatunk. A walesi fináléba jutására 2.50-es, míg a hollandéra 2.25-ös oddsot kapunk. 
 

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!


Van Gerwen hagyományosan jól szokta kezdeni a szezont, 2015 és 2019 között zsinórban ötször húzta be a Masterst, míg nem tavaly nem kis meglepetésre az első meccse után már csomagolhatott. Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal nagyon motiváltan mire lesz majd képes az év első major megmérettetésén. 


Fogadj a Masters végső győztesére és használd ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet
megosztom