Bundesliga

Korán lecsapunk erre a remek lapos tippre

megosztom

A bíró személye nem számít, hendikepes, lapos fogadásban van érték Sallaiék meccsén.

Amikor lapokra fogadunk, érdemes mindig nagyon körültekintően eljárni, nem csak a tipp megfogadása, de annak helye kapcsán is. Alapvetően kártyás under/over fogadásoknál nem érdemes bíró nélkül túl gyakran tétet elhelyezni, viszont hendikepnél (különösen egy +0-nál) más a helyzet. Ha pedig olyan tippünk van, amelytől oddscsökkenést várunk, nem is érdemes várni a fogadással.


A     kínálja a világon a legjobb szorzókat, szinte minden eseményre és fogadási típusra. Regisztrálok és kipróbálom!


A Freiburg-Frankfurt meccsen közel egyenlő eloszlású lapszórást vizionál a Pinnacle, ami nem tűnik helyénvaló ötletnek. A két középcsapat stílusa ugyanis jelentősen eltér egymástól, így pedig az átlaguk is.

Amíg ugyanis Sallai Roland csapatánál csak a két nagyágyú (Bayern, Dortmund) kap kevesebb sárgát, addig a Frankfurt a Schalke mögött ebben a kategóriában második helyezett. Ha pedig azt vizsgáljuk, hogy otthon, illetve idegenben hogyan teljesítenek a csapatok, még inkább kiugró a különbség.

A két csapat utolsó hét, egymás elleni meccsének eredménye
Végeredmény Lapok eloszlása (Frankfurt szemszögéből)
3-3 4-1
Freiburg 1-0 6-1
Frankfurt 3-1 2-1
Frankfurt 2-0 2-1
1-1 0-0
0-0 2-1
Freiburg 2-1 2-1

A Freiburg ugyanis nyolc meccsen mindössze 9, míg a Frankfurt ugyanennyi találkozón 20 figyelmeztetést gyűjtött be. Két igen jó formában lévő gárda találkozik, így azt sem lehet mondani, hogy mondjuk a Freiburgnak kéne jobban a pont és ezért keménykedést várhatunk.

A fenti, egymás elleni meccseiket bemutató táblázat és az átlagok közötti eltérés szerintem jó alapot ad a fogadáshoz. Érdemes figyelemmel kísérni a Bet365 line-ját is, amint megjelenik, de hibát nem követünk el, ha már a Pinnacle-nél felteszünk egy kis pénzt, hiszen az odds magasabb a reálisnál, így közel sem biztos, hogy tudunk még ennyire jó üzletet kötni.

{"headTitle":"Freiburg-Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-20 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt +0","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom