Férfi kézi-vb 2021

A horvátok és a spanyolok meccsével nyernénk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Horvátország - Katar
Tipp: Horvátország
Odds: 1.35@
      

A horvátok rosszul kezdték a világbajnokságot, hiszen mindössze csak döntetlenre voltak jók a japánok ellen, igaz, mínusz hatról sikerült pontot szerezniük. A második meccsük jobban sikerült, a második félidei teljesítményüknek köszönhetően nyolc góllal nyomták le Angolát. A katariak kettőből kettővel állnak, Angolát öttel, míg Japánt kettővel nyomták le.

Utóbbi eredményeknek köszönhetően a horvátoknak komolyan kell venniük a keddi találkozót, hiszen, ha nem tudnak nyerni, akkor roppant nehéz dolguk lesz a középdöntőben. Ha viszont behúzzák a találkozót, akkor minden esélyük megvan arra, hogy negyeddöntőzzenek.

Déli szomszédaink általában nehezen melegednek bele (ez most is így van), ám, ha elérik az üzemi hőfokot, bárkit, bárhol meg tudnak verni. Minőségibb kerettel vannak kint Egyiptomban, mint a katariak, nem lazázhatnak, nyerniük kell, ami szerintünk össze is jön.

bet365

Spanyolország - Tunézia
Tipp: Tunézia +10
Odds: 1.25 @
     

A spanyol csapat szekere egyelőre döcög, hiszen a brazilok elleni döntetlent után egy soványka győzelemre futotta Lengyelország ellen. Azon a meccsen a hispánok azért kézben tartották a gyeplőt, így a végeredmény akár csalóka is lehet. A harmadik csoportmeccsen Tunézia lesz az ellenfél, amely egy szoros vereséget szenvedett Lengyelországtól és ikszelt Brazíliával. Az észak-afrikaiak a továbbjutásért küzdenek, hiszen egy győzelemmel ott lehetnek a középdöntőben. A két válogatott decemberben játszott egy felkészülési meccset, amely 30-30-as döntetlent hozott. Ha ennyire szoros meccsre nem is számítunk, azért a tunéziai alakulat szerintünk 10 gólon belül fog maradni.

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 7. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-19 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.68","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Horvátország","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tunézia +10","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom