Férfi kézi-vb 2021

A lengyelekkel és az argentinokkal nyernénk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Lengyelország - Spanyolország 
Tipp: Lengyelország +10 (európai hendikep)
Odds: 1.33 @
      

A spanyol csapat kifogott rajtunk az első meccsén, hiszen nemhogy nem verte meg a tartalékos Brazíliát legalább négy góllal, a második félidő pocsék játékának köszönhetően csak döntetlenre futotta a dél-amerikaiak ellen.

A lengyelek ellenben egy kemény és szoros meccset tudtak megnyerni Tunézia ellen, ez a siker pedig komoly önbizalmat adhat a csapatnak. A spanyol válogatottnak innentől már nincs hibázási lehetősége, ami némi nyomást helyezhet a hispánokra, míg a lengyelek a torna előtt ettől a meccstől aligha vártak pontokat, így ők felszabadultabban játszhatnak.

A spanyol válogatott rendkívül rutinos, így abban nagyon profi, hogyan ossza be az erejét egy ilyen világversenyen. Emiatt nem jellemző a gárdára, hogy laposra verné az ellenfeleit.  Ezen a meccsen spanyol győzelmet várunk, de a jól rajtoló és ezen fellelkesülő lengyel válogatott megnehezítheti a favorit dolgát, így ezt a 10 gólos hendikepet küldjük játékba ezen a találkozón. 

bet365

Argentína - Bahrein 
Tipp: Argentína
Odds: 1.35 @
     

Az argentinok jól rajtoltak, hiszen hozták a kötelezőt Kongó ellen, 28-22-re tudtak nyerni. Ezzel szemben Bahrein papírforma vereséget szenvedett Dániától, ám a különbség meglepő volt, ugyanis 14 góllal kapott ki a skandináv csapattól.

Akár tetszik, akár nem, ez a vasárnapi mérkőzés Argentínának a kötelező győzelmek kategóriájába tartozik. A dél-amerikaiak ugyanis lényegesen minőségibb játékoskerettel rendelkeznek, amelynek döntő többsége Európában pallérozódik évek óta. Elég csak a Simonet testvérek közül Diegót kiemelni, aki a Montpellier meghatározó játékosa, és ugye 2018-ban Bajnokok Ligáját nyert a csapattal. Ezzel szemben a közel-keletiek kézilabdázói hazájuk bajnokságában játszanak, amely nem túl erős.

Természetesen azért fejlődnek a bahreiniek és vélhetően a 2017-es, egymás elleni vb-meccsükhöz képest szorosabb meccset tudnak játszani (akkor kilenc góllal kaptak ki az argentinoktól), de az előjelek alapján nagyon úgy fest, hogy a felek összecsapása ezúttal is a dél-amerikaiak győzelmével ér véget.

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 5. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-15 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.80","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Lengyelország +10 (eh) ","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom