Sztártipp

Meglepőt tippel Owen a Liverpool - Manchester United csúcsrangadóra

megosztom

Az angolok egykori aranylabdásának tippjével a tétünk 16-szorosa ütheti a markunkat. Te bevállalod Owen tippjét?

Vasárnap késő délután csúcsrangadóra kerül sor a Premier League-ben, ugyanis a bajnokságot vezető Manchester United az Anfield Roadra látogat, azaz a címvédő Liverpoolhoz. Parádés meccs elé nézünk, amellyel több ízben is foglalkozunk majd, elsőként lássuk, hogy mit vár az a Michael Owen, aki pályafutása során mindkét klubban megfordult. 

"Nos, ez bizony szuper vasárnapnak ígérkezik. A Manchester United a Liverpoolhoz látogat, egy régi nagy riválishoz. Amennyiben Ole Gunnar Solskjaer fiai diadalmaskodni tudnak, nagy lépést tesznek a bajnoki cím felé. Ugyanakkor a Pool hazai környezetben 67 meccse veretlen, igaz, Jürgen Klopp emiatt nem szeretne plusz terhet tenni a csapatára, ez csak egy meccs a sok közül a címvédéshez vezető úton. Ettől függetlenül a szurkolók abban reménykednek, hogy ezt a csodás veretlenségi sorozatot nem a United szakítja majd meg. 

Személy szerint nem érzem, hogy ezen a meccsen ér véget ez a nagy hazai futás, de szoros csatának ígérkezik. 

Mindkét csapat szeret kontrákra berendezkedni, így azt hiszem ez egy kicsit macska-egér harc lesz. Valószínűleg mindkét fél felad majd bizonyos területeket, hogy kivitelezhesse a kontrajátékot, ha pedig ez megvalósul, akkor könnyedén patthelyzetbe kerülhetnek az Anfielden.

Tippem, hogy egyik oldalon sem rezdül meg a háló és 0-0-lal zárul ez a csúcsrangadó."

Az angolok egykori aranylabdása szerint tehát pontosztozkodás lesz a Premier League két gigásza között, sőt olyannyira nem bírnak majd egymással a csapatok, hogy még gólt sem láthatunk majd. 

Owen pontos eredmény tippje nem kevesebb, mint 16-szoros pénzt fizet a Betclic-nél. 


Tudtad?

Ezt a tippet akár kockázatmentesen is megjátszhatod, ugyanis a Betclic minden hatharom.com-on keresztül regisztráló játékosát 20.000 HUF FREEBET bónusszal ajándékozza meg. 

Ez azt jelenti, hogy ha nem is jön be Owen tippje, a Betclic FREEBET formájában visszafizeti a tétet 20.000 HUF értékig!
 

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a Betclic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

megosztom