Premier League

A Cityvel és a Tottenhammel nyernénk - tippek a PL-re

megosztom

A Manchester City a Brightont, míg a Tottenham a Fulhamet fogadja hétközben.

Szerdán két mérkőzést rendeznek a Premier League-ben, mi pedig egy kombi keretén belül küldjük játékba tippjeinket a Manchester City-Brighton és a Tottenham-Fulham meccsekkel kapcsolatosan.

Időrendben haladva elsőként az Etihad Stadionban rendeznek mérkőzést, ahol a Manchester City a Brightont látja vendégül. Guardioláék parádés formában várják az összecsapást, hiszen az utolsó 13 tétmeccsükön nem kaptak ki (ezen intervallum alatt mindössze három gólt kaptak), mindemellett zsinórban hat nyertes ütközettel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra.

Mindezeknek köszönhetően minden fronton harcban vannak még, a bajnokságban pedig már az ötödik helyen állnak úgy, hogy az éllovasokhoz képest alig van lemaradásuk, ráadásul egy vagy két meccsel is kevesebbet játszottak. Mindezek mellett jó hír, hogy a katalán mester hétvégén valamelyest tudta pihentetni kulcsjátékosait, továbbá Ferran Torres, Walker és Gabriel Jesús is visszatért, így biztosan már csak Aké, Laporte, Agüero és Eric García marad ki.

Ami a vendégeket illeti, a Brighton nem várja túl rózsás előjelekkel a találkozót, az elmúlt kilenc fellépése alkalmával nem tudott a rendes játékidőben győzni, hétvégén is csak büntetőkkel sikerült túljutnia a negyedosztályú Newport együttesén. Ezeknek köszönhetően a PL-ben egészen a 17. helyig csúszott vissza, és már csak három egységgel előzi meg a kiesőhelyen tanyázó Fulham alakulatát.

A délieknél egyébként rengeteg a hiányzó, Connolly, Izquierdo, Andone, Lamptey, Lallana és Welbeck is sérült, Bissouma eltiltott, míg Alzata játéka kérdéses.

Az előjelek és a felek utóbbi időkben, Manchesterben lejátszott meccsei alapján, nincs sok esélye a Brightonnak, amely gárda vélhetően inkább a hétvégi, Leeds elleni összecsapásra fókuszál. Avagy mondhatni minden a Manchester City mellett szól, amely gárda nem is nagyon szokott hibázni az ilyen kaliberű ütközeteken, vagyis szerintünk ezúttal is győztesen hagyják majd el a pályát Guardiola fiai.

[3411528] 2021-01-13 19:00:00 Manchester City - Brighton & Hove Albionx;

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


betclic

A kombink másik meccse egy londoni rangadó, vagyis a Tottenham-Fulham. A felek december 30-án csaptak volna össze, ám a Fulhamnél közbeszólt a világjárvány, így halasztania kellett a gárdának. Úgy volt, hogy hétközben pihenhetnek a fekete-fehérek, de a Spurs soros ellenfelének, az Aston Villának, le kellett mondania a találkozót, így a Fulham ugrott be a birminghamiek helyére.

A hazaiak jó passzból várják a találkozót, az utolsó öt meccsükön nem találtak legyőzőre, hétvégén pedig a nyolcadosztályú Marine otthonában arattak könnyed sikert, ahol Mourinho szinte valamennyi kulcsjátékosának pihenőt tudott adni. Avagy Kane-ék kipihenten várhatják a találkozót, egyébként is csak Lo Celso és maximum Hojbjerg hiányzik majd tőlük.

A Fulham a kéthetes kényszerpauza után az FA Kupában lépett pályára legutóbb, ám a másodosztályú QPR-t csak hosszabbítást követően sikerült búcsúztatnia. Előtte egyébként zsinórban négy döntetlen hozott össze Scott Parker legénysége a bajnokságban, így, ahogy fentebb is említettük, továbbra is kiesőhelyen tanyázik.

Noha a vendégeknél egyetlen hiányzó sem lesz, ez a "beugrósdi", a gárda hétvégi produkciója, továbbá a felek közti minőségbeli különbség (a gárdák utolsó öt egymás elleni meccsét rendre a Spurs nyerte) végett szerintünk nem kellene, hogy a Tottenhamnek különösebb gondot okozzon a Fulham legyőzése és még jobban megközelítse az éllovasokat.

[3411507] 2021-01-13 21:15:00 Tottenham Hotspur - Fulhamx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 19:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.72","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Manchester City - Brighton // Manchester City","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Tottenham - Fulham // Tottenham","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom