Felkészülés

A Fradi barátságos meccsére fogadunk!

  • varin
megosztom

Újabb könnyed győzelmet arathat a Marbellán tréningező magyar bajnok.

Harmadik edzőmeccsére készül a Ferencváros csapata Spanyolországban, a negyedosztályú Alhaurín (4-0) és az észt válogatott (1-0) után ezúttal a harmadik liga egyik éllovasával, az Algeciras gárdájával találkozik a magyar bajnok. Barátságos mérkőzésre fogadni persze nem könnyű, de ebben a cikkben elolvashatod, melyek a legfontosabb szempontok és miket érdemes tudni ezekről a piacokról.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Noha a balti együttes legyőzése és a szerdai mérkőzés között csupán 24 óra telik el, Szerhij Rebrov bőséges keretének az idén remek formában lévő futballozó hispán gárda sem okozhat elvileg akadályt, amelyet láthatunk az oddsokból is. A zöld-fehérek győzelmére csupán 1.30-as szorzóval fogadhatunk, míg az idén kilenc meccsből már hat győzelmet jegyző Algecirasra 6.50-es szorzóval tehetünk pénzt a 22bet-en.

Ilyen körülmények között természetesen nehéz megjósolni, hogy pontosan kik is lépnek majd pályára a Fradinál, mindenesetre a keddi találkozón az egyik csapat 60, a másik 30 percet kapott, így valószínűleg az ukrán mester most az alábbi kezdő játékosainak szavaz majd több bizalmat.

A kedden 30 percet játszó játékosok névsora
Lovrencsics, Blazic, Csontos, Heister – Sigér, Laidouni – Isael, Skvarka, Redzic – Baturina.

A tíz mezőnyjátékos mellett a kaput várhatóan Bogdán Ádám őrzi majd, hiszen Dibusz 90 percet kapott tegnap, míg ha azon játékosok listáját nézzük, akik nem léptek pályára kedden, akkor jó esély van például Mak, Somalia vagy a kerethez nemrég megérkező új szerzemény, Gera Dániel játékára is.

Ami a spanyol csapatot illeti, az andalúz gárda kifejezetten jó idényt fut a bajnokságban, habár az utolsó két meccsén csak egy pontot szerzett. Mindazonáltal nem valószínű, hogy igazán komolyan odatennék magukat a spanyol játékosok, hiszen a bajnokság javában zajlik, így két tétmeccs között egy hétközi barátságos találkozón valószínűleg a legjobbjait pihenteti majd az edző.

A piros-fehér csapat egyébként láthatóan igen jó védelemmel bír, idén kilenc meccsen 11-6-os a gólkülönbsége és tavaly is bőven 3 alatt volt a gólátlag a meccseiken.

Adott tehát egy vélhetően kicsit fáradt, felkészülés közben lévő magyar csapat és egy spanyol gárda, amely valószínűleg még inkább csak tesztnek tekinti ezt a 90 percet, mint a Fradi. A zöld-fehérek a jóval szerényebb képességű Alhaurín gárdájának is "csak" négyet rúgtak, és mivel arra ezúttal sem számítunk, hogy mattolják Rebrov csapatát, az underes végeredmény igen logikusnak tűnik.

{"headTitle":"Algeciras-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom