Tenisz

20-as oddsot rizikózunk meg a Hurkacz - Korda döntőben

 • Cesc18
megosztom

Szerdán este a lengyel Hubert Hurkacz és az amerikai Sebastian Korda feszül egymásnak a Delray Beach Open fináléjában.

Bármelyik játékos is kaparintja meg a trófeát, biztosan új bajnokot avatnak ezen a nagy múltú floridai viadalon. A fogadóirodák szerint Hurkacz lehet a befutó, a fogadók tétjei viszont inkább Kordára érkeznek, és ennek hatására el is kezdtek közeledni egymáshoz az oddsok. 

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Sebastian Korda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hurkacz","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Korda","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A 35. helyen rangsorolt lengyel játékos egyébként favoritként vágott neki ennek a tornának és mondhatni papírforma az itt léte a fináléban. Szettet sem veszítve jutott el idáig, igaz, elég barátian alakult az útja, hiszen top 100-as játékossal nem is találkozott. 

Ugyan jelenleg még Korda is csak a 119. helyen áll, de messze a legkeményebb falat lehet Hurkacz számára. A 20 éves amerikai fiú ugyanis sorra szedte a szép skalpokat, két kiemelt honfitársát, Tommy Pault és John Isnert is elbúcsúztatta, majd az elődöntőben egy másik top 100-as játékost, Cameron Norrie-t ütötte ki.

Korda nagyon nagy önbizalommal játszik, csupa pozitív impulzusok érték az elmúlt félévben. Kezdve a nagy Roland Garros-menetelésével, majd Eckentalban megnyerte első profi tornáját, ezeket pedig egy téli felkészülés követte Andre Agassi segítségével. Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy rögtön az év elején nagyot domborít ezen a tornán, amelynek helyszínéhez egyébként kellemes érzelmek kötik, hiszen fiatalabb korában nyert Delray Beach-en fontos címet. 

Első ATP-döntője lesz ez Sebinek, míg Hurkacznak a második. A lengyel 2019-ben játszott Winston Salemben finálét, amit sikerült is megnyernie. Nem véletlen, hogy Hurkacz ennyire jó az USA-ban, ugyanis az IMG akadémiáján készül, tehát az Egyesült Államokban félig-meddig hazai pályán játszik. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Hurkacz még nem volt igazán komolyan tesztelve a tornán, Korda lehet az első, aki kemény kihívások elé állítja. Izgalmas, jó színvonalú döntő elé nézünk, ami aligha dől majd el egy sima meccsen. 

Fogadás szempontjából ezúttal egy bátor tippre adjuk a fejünket. Bele látunk ebbe a fináléba egy olyan forgatókönyvet, hogy Korda eljut a győzelem kapujáig, de a meccslabdát nem tudja megcsinálni és végül Hurkacz nyer. A fiatal amerikai Isner és Norrie ellen is nehezen tudta lezárni a meccset, utóbbi két meccslabdát hárított is, de végül fordítania nem sikerült. 

20-as oddson megrizikózzuk, hogy Hurkacz meccslabdát hárítva nyeri a döntőt. 
 

Te bevállalod ezt a vagány tippet?


{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Sebastian Korda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hurkacz meccslabdát hárít és megnyeri a meccset","odds":"20.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2021. január 13., Szerda 10:24

  ATP | Hubert Hurkacz-Sebastian Korda

  2021. január 13., Szerda 21:00
  • Ország:USA
  • Fogadás típusa:Lesz tie break?
  • Tipp:Yes
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.25
  • Eddig éri meg:2.08
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Adott két jó szervás játékos, akik játékerőben most közel hasonlót nyújtanak. Azt gondolom, hogy ez a 2.25 nagyon magasra lett szabva, hiszen abszolút benne van, hogy legalább egy szettben elmennek tie-breakig. És ez simán elképzelhető egy oda-vissza brékes forgatókönyvvel is. Uni 2-es szorzóval adja és szerintem ez a 2.25 is ott köt majd ki.

  • Eredmény:

   No

megosztom