FA Kupa

Ennél egyértelműbb meccset aligha rendeznek a hétvégén!

  • Tomihmv
megosztom

Nyolcadosztályú (!) csapathoz látogat vasárnap a Tottenham az FA Kupában.

Nyolc mérkőzés kerül terítékre vasárnap az FA Kupában, mindezek közül pedig az egyik legegyértelműbb találkozóval foglalkozunk jelen cikkünkben, vagyis a Marine-Tottenham ütközettel.

A hazaiak a Non League Division One Northern North West osztályában, vagyis az angol nyolcadik vonalban (!) szerepelnek. Ott sem számítanak igazán topcsapatnak, perpillanat a hatodik helyen tanyáznak a 19 alakulat közül.

Az FA Kupa főtábláján az első fordulóban a negyedosztályú Colchestert ütötték ki idegenben, büntetőkkel, majd a második kanyarban a Havant és Waterlooville csapatát győzték le 1-0-ra, hosszabbítást követően.

A Marine 127 éves fennállása során ez lesz a legnagyobb mérkőzése a gárdának, nagy kár, hogy szurkolók a helyszínen nem tekinthetik meg a találkozót. Kevin Lynch mesternek egyébként se eltiltottja, se sérültje nincs, vagyis vélhetően ugyanazt a kezdőt veti be, mint a Havant ellen novemberben.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A Tottenham parádés formában érkezik a találkozóra, ráadásul kedden a döntőbe jutott az Angol Ligakupában, miután 2-0-ra győzte le a Brentford csapatát. José Mourinho akkor a komplett garnitúráját bevetette, ezúttal viszont borítékolható, hogy tartalékol majd.

Lo Celso, Hojbjerg és Bale sérülés miatt egyébként sem áll a portugál mester rendelkezésére, míg a kulcsjátékosok sora vélhetően el sem utazik a találkozóra. Azonban a Spurs "fakó" sem képvisel gyenge játékerőt, vélhetően az Európa Ligában edződött játékosokat, csapatot küldi pályára. Vagyis olyan futballisták kezdhetnek vasárnap, mint Hart, Doherty, Davies, Winks, Alli, Lucas Moura vagy Carlos Vinicius.

A felek közt ég és föld a különbség, felesleges is ezt túl ragozni. Mindez pedig úgy véljük, hogy könnyedén ki is jöhet, hiszen a Tottenham "második" csapata is gólokkal jobb, mint a Marine. Így pedig a vendégekre kínált -4-es ázsiai hendikepet küldjük harcba, amikor csak akkor veszítene, ha a Spurs kikapna, remizne vagy maximum három találattal nyerne.

{"headTitle":"Marine - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham -4 (ázsiai hendikep)","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3491308] 2021-01-10 18:00:00 Marine - Tottenham Hotspurx;
megosztom