La Liga

Erre fogadnánk a Real Madrid pamplonai vendégjátékán

megosztom

2013 óta minden meccsét megnyerte az Osasuna ellen a Real Madrid. A királyi gárda szombat este is bekaszálhatja a három pontot.

Az Osasuna vendégeként folytatja az Atlético Madrid üldözését a Real Madrid, amely egy nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségi szériával a háta mögött futhat majd ki a gyepre. Az Osasuna ideális ellenfél volt az utóbbi években a fővárosiaknak, hiszen 2013 óta minden összecsapásukat a madridiak nyerték meg. 

A fogadóirodák számai alapján szombaton is Zidane csapata az esélyes, az előjelek alapján pedig valóban jó sanszunk van rá, hogy három pontot szerezzenek. 

Csapathírek

Az Osasuna ugyan négy mérkőzés óta veretlen, ám a La Ligában 10 forduló óta nem tudott győzni. Hazai pályán sem túl acélos a gárda, hiszen október óta nem tudott diadalmaskodni. 

A kapus Ruben Martinez mellett Chimy Avila, Darko Brasanac, Lucas Torró és Adrián López játékára sincs sok esély, míg a vendégek oldalán a sérült Rodrygo és az eltiltott Dani Carvajal hiányzik majd. 

[3424214] 2021-01-09 21:00:00 Osasuna - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Bár legutóbbi idegenben a Real Madrid pontokat veszített az Elche otthonában, mi most hajlunk a Real Madrid nyeretésére. Nagy fórt jelenthet a vendégeknek, hogy egy teljes hetet készülhettek erre a meccsre, míg az Osasunának volt egy hétközi kupamérkőzése is. 

Az egymás elleni eredmények, a csapatok formája és a keretek közötti minőségbeli különbség miatt egyetértünk a bukmékerekkel, ezt a meccset a blancóknak be kell húznia. A vendégszorzót egy gólos verzióval tudjuk feljebb tornászni, amely magában foglalhatja akár egy hazai találat esélyét is. 

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Osasuna-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid nyer és 1.5 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
betclic

 

megosztom