Átigazolás

10-szeres pénzt kereshetsz a Fradi sztárjával

  • varin
megosztom

Tokmacot több külföldi csapattal is hírbe hozták, az Unibeten pedig fogadhatunk is rá, hogy hol folytatja.

Szenzációs őszi szezont produkált a Ferencváros és ezzel együtt talán legértékesebb játékosa, a norvég Tokmac Nguen is. A 27 éves szélső 25 meccsen 11 gólnál tart az idényben és betalált például a Celtic vagy a Dinamo Kijev hálójába is, nagyban megnövelve ezzel ázsióját. Vajon sikerül megtartania őt a Fradinak?


Hogyan érhető el ez a fogadás? 
>>Unibet > Labdarúgás > Összes labdarúgás >Speciális > Átigazolások<<
 

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz Tokmac 2021. február 15-én?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-14 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Celtic","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dinamo Kijev","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dinamo Zágráb","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Norvég lapértesülések szerint Tokmacért akár egymilliárd forintot, vagyis közel 3 millió eurót is kérhet a Fradi, amely igencsak vaskos összegnek tűnik. Az Unibet jóvoltából már a favorit csapatokat is sejthetjük, és úgy tűnik, Tokmac egy korábban "riogatott" együtteshez kerülhet.

A Celtic kapcsán már többször olvashattunk érdeklődésről, amikor Dibusz Dénesnél a Besiktast, akkor a norvég játékosnál a skót bajnokot dobták be a pletykalapok, de a Dinamo Kijev és a Dinamo Zágráb is a lehetőségek között szerepel.

Érdekesség, hogy a Partizan Belgrádra nem fogadhatunk, noha állítólag a szerb fővárosban is szívesen látnák Tokmacot, míg a futottak még kategóriában a Bologna (21.00), a Rangers (21.00), a Stromsgodset (26.00) és a MOL Fehérvár (31.00) együttesét találjuk.

unibet
megosztom