Darts-vb

Itt az újabb hiba a bukiktól?! - tippek a darts-vb-re

 • Cesc18
megosztom

Kedden délután még mindig harmadik körös összecsapásokat láthatunk az Ally Pally színpadán.

Négy hely kiadó még a legjobb 16 között, ebből pedig három délután, az utolsó pedig este talál gazdára. 

Világbajnokság, 12. játéknap - délutáni szakasz    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:00 James Wade - Stephen Bunting 1.33 3.32
14:00 Daryl Gurney - Chris Dobey 1.80 2.01
15:00 Jason Lowe - Devon Petersen 3.08 1.38

A 12. játéknap első mérkőzésén James Wade és Stephen Bunting feszül egymásnak, a győztesre pedig Ryan Searle vár a legjobb 16 között. Papíron egyértelműen Wade ennek a találkozónak az esélyese, a korábbi háromszoros vb-elődöntős angol remek formát mutatott ősszel, míg Buntingtól sok extrát nem láthattunk és a covid-fertőzés miatt tornát is kihagyni kényszerült.

Wade esélyeshez méltóan kezdte a világbajnokságot, magabiztos kiszállózással 3-0 arányban nyert Callan Rydz ellen. Bounting szurkolóinak viszont volt miért izgulniuk, hiszen az angol döntő legre kényszerült Andy Boulton ellen, igaz, azt 11 dobásból megoldotta.

hatharom.com-tippötlet: Voltak jó pillanatai Buntingnak, amikor kifejezetten magas szinten játszott, de ettől függetlenül nem érezzük benne azt az átütőerőt, ami ahhoz kell, hogy legyőzze Wade-et. A Gép borzasztó stabilan dob, így megrizikózzuk a -1.5-ös szett hendikepet. 

A folytatásban Daryl Gurney és Chris Dobey összecsapására kerül sor, ami a harmadik körös küzdelmek közül az egyik legszorosabb csatát hozhatja. Teljesen ellentétes lefolyású meccsel indították a világbajnokságot, hiszen Gurney parádésan kezdett és húzott el 2-0-ra, majd onnan lett 3-2, míg Dobey 0-2-ről fordított és jutott tovább 3-2-vel. 

Ami érdekes, hogy egyiküknek sem igazán ment az elmúlt félévben, viszont úgy tűnik, hogy a világbajnokságra azért összerakták a játékukat, így pedig egy rettentően jó meccs elé nézünk.

hatharom.com-tippötlet: Fogadás szempontjából érdemes lehet a sok 180 felé kacsingatni. Egyrészről, mert már az első meccsükön sem spórolták el, másrészről hosszú meccs várható. A választásunk arra a tippre esett, hogy mindketten dobnak 6 vagy több 180-at, erre pedig 2.30-as oddsot kínál a 22bet. 

A délután utolsó meccsén Jason Lowe és Devon Petersen méri össze a tudását. Előbbi a második kör legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy kiütötte a 4. kiemelt Michael Smith-t. Noha a korábbi döntős angol tudása alatt teljesített, viszont ez semmit nem von le Lowe érdemeiből, hiszen amikor Smith feljavult, a 48 éves angol arra is tudott reagálni.

Nagyon komoly játék volt ez Lowe-tól, de a fogadóirodák továbbra sem veszik elég komolyan, hiszen 3.00 feletti szorzón fogadható Petersen ellen.

Pedig a dél-afrikai jóval gyengébb teljesítménnyel jutott tovább, még a 90-es átlagot sem érte el a pocsék, 11/44-es kiszállózása miatt...

hatharom.com-tippötlet: Véleményünk szerint nagy hiba a bukik részéről, hogy ekkora underdognak hozták ki Lowe-t, főleg úgy, hogy Petersen tényleg borzasztóan szenvedett a kiszállóknál és semmi garancia nincs arra, hogy drasztikusan feljavul majd a játék ezen elemében. Éppen ezért fogadás tekintetében egy Lowe +1.5-ös szett hendikepnek szavazunk bizalmat. 

{"headTitle":"PDC-világbajnokság 2021, 12. játéknap - délutáni szakasz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-28 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wade -1.5 szett hendikep","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gurney - Dobey: Mindkét játékos dob legalább 6 vagy több 180-at","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lowe +1.5 szett hendikep","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom