NB I

Van értelme másra fogadni a Fradi-Zetén?

  • mr.blonde
megosztom

A Bajnokok Ligája-kaland véget ért, szombaton a Ferencváros a Zalaegerszeget fogadja az OTP Bank Ligában.

Nem jött össze a bravúr a Ferencvárosnak, így a kijevi mérkőzés után eldőlt, hogy nem folytathatja tavasszal a nemzetközi szereplést. Búslakodnia nincs miért a Fradinak, ahogy olvasóink szavazataiból is kiderül, nincs miért szégyenkezni a magyar bajnoknak, sőt a nemzetközi kupaszereplés összességében kellemes meglepetés volt a honi futballszeretőknek. 

Persze a BL-búcsú után sem áll meg az élet, a Fradinak pedig eltökélt célja, hogy megvédje bajnoki címét. Erre azért is van nagy szüksége a zöld-fehéreknek, mert jövőre elindul a Konferencia Liga is, ami a magyar csapatoknak nem feltétlen jelent jót, hiszen a következő idénytől csak a bajnokságban első helyen végző csapatnak lesz esélye a bekerülni a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga csoportkörébe. 

A szombati mérkőzésen a Zalaegerszeg lesz a Fradi ellenfele a Groupama Arénában. Ebben a stadionban a zöld-fehérek leküzdhetetlen akadályt jelentenek a magyar csapatok számára, a mostani szezonban még pontot sem bukott a címvédő hazai pályán, a 14-1-es gólkülönbség pedig nagyot sokat mondó adat. 

A Zete jelenleg a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán, egy meccset többet játszva sem érte a Fradi által megszerzett pontok felét sem, vagyis a két csapat között komoly különbség húzódhat meg. 

Igaz ez persze nagyjából még 10 másik NB I-es csapat és a Fradi összevetésére, vagyis egyre inkább megvalósul az a frázis, hogy a Ferencváros valóban kinőtte az NB I-et. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni? 

Ebből kifolyólag nem is nagyon érdemes túlvariálni a mérkőzést. Hiába a kettős terhelés, Szerhij Rebrov olyan bő és minőségi kerettel operálhat, amivel idehaza nem tudnak konkurálni. Sigér, Mak, Isael, Frimpong, Botka, Boli és Baturina csak a kispadon kezdett vagy be sem állt, és akkor ott van még Varga Roland és Skravka is, akik csak a bajnokságban játszanak a Fradiban. 

Bár a Zetének nincs mit veszítenie ezen a találkozón, túl nagy ellenállást nem biztos, hogy képes lesz kifejteni. Nálunk ez a meccs hazaira áll, a -1,25-ös ázsiai hendikep pedig játszható tippnek tűnik. 

{"headTitle":"Ferencváros - Zalaegerszeg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-12 17:00","footerTitle":"Eredő odd","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -1,25 ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

megosztom