NBA

Új trónkövetelő az NBA-ben, megvan a menetrend és a friss szorzók

  • idontstop1
megosztom

December 22-én rajtol el a 2020/21-es alapszakasz, a végső győzelemre pedig a LeBron által vezérelt Lakers a favorit.

Hivatalossá vált a 2020/21-es NBA-szezon menetrendje, amelynek indulása sokáig képlékeny volt, de immár biztos, hogy december 22-én rajtol. Az alapszakasz május 16-án zárul majd és a a megcsúszott kezdés miatt a hagyományokkal ellentétben a csapatok 82 helyett 72 meccset játszanak csak.

A szalagcímeket a frissen kijött dátumok mellett a Larry O'Brien-trófea egyik esélyesévé előlépő Brooklyn Nets viszi, amely Steve Nash vezetésével és a másfél év után visszatérő Kevin Durant vezényletével tör a csúcsra. 

Ki tudja? Először is látnom kell, hogy érzem magam egy éles NBA-meccsen a parketten 

- reagált egy interjúban Durant arra a kérdésre, hogy ismét képes lesz-e a legjobbak szintjén játszani. Az MVP-címre egyelőre nem tartják esélyesnek KD-t, ha mégis ő hódítaná el a címet, a bet365 @17-szeres pénzt fizetne

Egykori csapattársa, Russel Westbrook is újra csapatot vált, hiszen az egy éves Houston kitérő után Washingtonba helyezi át a székhelyét, így Harden John Wallal próbálkozhat újra a nagy menetelésre. A Ball-családdal is teli vannak a lapok, hiszen immár mind három fivér a ligában fog szerepelni, apjuk, LaVar kitörő örömére.

Tudtad? A 32 éves KD-t a 2013/14-es alapszakasz legértékesebb játékosának (MVP) választották, és a 2017-es és 2018-as finálé MVP-je is ő volt, emellett tízszeres All Star-válogatott, négyszer volt az NBA pontkirálya, és első évében a liga újonca címmel is kitüntették.

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

A bukmékerek sem hagyhatták annyiban a híreket és a sztárokkal tűzdelt Brooklynt máris a második helyre repítették az esélyességi listán. Az első helyet természetesen a címvédő Lakers foglalja el - ha a nemrég max-szerződést kapó LeBron James és társai dupláznak, akkor @3.80-szoros pénzt nyerhetünk. Amennyiben a Nets ér a csúcsra akkor @6.25, míg ha a Clippers, vagy a Görög Szörnnyel támadó Bucks, akkor @7.00-szeres megtérülésre számíthatunk.

Szerintetek meddig juthat idén a Nets?

 

 

 

 

{"headTitle":"NBA 2020/21 - Nyertes - beleértve a rájátszásokat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"LA Lakers","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"BKN Nets","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"LA Clippers","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MIL Bucks","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"BOS Celtics","odds":"16.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MIA Heat","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom