Sportfogadás

Hibázott az iroda, mi pedig kaszálhattunk vele!

  • varin
megosztom

Ritka dolog történt, egy fogadóiroda benyelte a hibáját. Jól járt, aki figyelt a Discordra szerdán este.

Igencsak ritka esetnek lehettünk szemtanúi a szerda esti Ferencváros-Barcelona meccsen, ahol az élelmes és Discordon jelenlévő fogadók nagyon szépet kaszálhattak egy bukmékeri hibának köszönhetően.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Történt ugyanis, hogy kizárólag egy oldalon, az UEFA hivatalos lapján könyveltek el egy sárgát a Barcelona büntetőjénél Sigér Dávidnak, máshol nem. Tudni kell, hogy a fogadóirodák a kiértékeléseknél mindig a hivatalos oldalakat tekintik irányadónak, így az UEFA által rendezett meccseken ezt az oldalt.

Mint az a képen is látható, a furcsaságot a Discord Bajnokok Ligája szobájában is többen észrevették és nem voltak restek tolni a 2.5 lap feletti opciót (amikor is a valóságban 2, a Bet365-nél viszont csak 1 lap volt), amelyet az esetet követően 1.50 és 1.83 közötti szorzón lehetett elérni. Ez ugye azt jelentette, hogy csupán egy sárgára volt szükség a tipp zöldüléséhez, nem pedig kettőre, amelyre az odds szólt.

A Barcelona végül egymaga simán lehozta a sárga lapokat a második félidőre, így a tipp bőven bezöldült, ám számomra kicsit meglepő módon az iroda már a harmadik sárga pillanatában kifizette a hibás oddsot.

Mit tanulhattunk ebből?

1: Érdemes csatlakozni Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez, mert nem csak jól lehet szórakozni a meccsek alatt, de ilyen izgalmas tippekkel lehet szépeket kaszálni. A csatlakozás részleteiről és magáról a Discordról itt olvashatsz bővebben.

2: A fogadóirodák bár csúnyák, gonoszak és rútak, azért olykor-olykor benyelnek egy-egy hibát. Ez például egy olyan tipp volt, ahol senki sem szólhatott volna egy szót sem, ha a Fradi sárgája és a félidei oddsmódosítás között megtett minden lapos tippet érvénytelenítenek.

UPDATE: A fogadóiroda végül csökkentett szorzón írta jóvá a nyereményeket, ám ez még így is sokkal jobb verzió, mintha érvénytelenítették volna.


Ha pedig ez az eset meghozta a kedved, hogy regisztrálj a világ legnépszerűbb fogadóirodájába, a Bet365-höz, itt könnyedén megteheted!

bet365
megosztom