EXTRA

Psszt! Senki ne szóljon a fogadóirodáknak, hogy ez egy elcseszett odds!

  • varin
megosztom

Újabb érthetetlen odds az NB II-ben, maradunk az angyalföldi lokomotívon.

Ha elsőként akarsz értesülni az ilyen value tippekről, csatlakozz a nyerők táborához most féláron!

Az elmúlt hetekben többször volt alkalom arra, hogy a Schindler Szabolccsal parádézó Vasast a győzelmi széria ellenére is lesajnálták a fogadóirodák. Legalábbis a nyitó szorzóknál, amelyek tizedeket csökkentek a closing line-okig, és bizony ez a várakozás ezúttal is.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Vasas ahhoz a Kazincbarcikához látogat, amely hét meccsen egyetlen pontot szerzett. A borsodiak a pokoli szériában otthon egyetlen gólt lőttek öt meccsen, így nem nyugtathatják magukat a csapatnál azzal, hogy balszerencséjük volt vagy nem volt jó a sorsolás.

A szériának edzőváltás lett a vége, Vitelki Zoltántól elbúcsúztak és ideiglenesen Kriston István irányítja a csapatot. 

A Kazincbarcika a szezonban a legkevesebb pontot szerezte hazai pályán, kilenc meccsen négy lőtt góljuk és öt szerzett pontjuk van.

Kár igazán ragozni a dolgot, a Vasas győzelmére kínált 2.10-2.15-ös szorzó teljesen irreális és nevetséges. Lehet szépen bombázni vérmérséklettől függően az egyes ázsiai hendikepes kimeneteleket, de a realitások alapján ez egy sima 0-2 vagy 0-3.

{"headTitle":"Kazincbarcika-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-06 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vasas +0","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Vasas -0.25","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3374825] 2020-12-06 17:00:00 Kazincbarcikai BSC - Vasas Budapestx;
megosztom