Darts

Messze nem egy 9 nyilas fizeti a legnagyobb kasszát a döntőben

 • Cesc18
megosztom

Csokorba szedtük, hogy melyek a legőrültebb fogadási lehetőségek a kedd esti Grand Slam of Darts döntőjére.

A 2020-as kiírás utolsó napjához érkeztünk és már csak az a kérdés, hogy Jose de Sousa vagy James Wade emelheti magasba a trófeát. Az esélyekkel már korábbi cikkünkben foglalkozunk, most pedig azt vesszük górcső alá, hogy milyen őrült fogadási lehetőségekre tehetünk fel tétet. 

Ha őrült fogadások, akkor természetesen a 22betet érdemes felkeresni, amely erre a döntőre is széles és rettentő színes palettát állított össze.

A pontos eredmény piacon mindig komoly szorzókat találunk, egy nullázás például egyes irodákban 1000-szeres (!) pénzzel kecsegtet, de ennek zöldülésére vajmi kevés az esély. Nem is volt egyébként még erre példa a Grand Slam történetében, a legsimább döntőt 2009-ben láthattuk, amikor Phil Taylor 16-2-re páholta el Scott Waites-t. Ha ez az eredmény most megismétlődne, az 300-szoros pénzt érne. A legvalószínűbb eredmények a 28.5 feletti legszámú eredmények, tehát valamelyik fél javára 16-13, 16-14 vagy 16-15. Ezekkel tétünk 10-12-szeresét nyerhetjük vissza. 

No, de ennél vannak sokkal izgalmasabb piacok is. A mi kedvenceink a bullos kiszállókra vonatkoznak, ahol elég vaskos pénzeket szakíthatunk nem is annyira lehetetlen történésekkel. 

Például, ha bull-lal ér véget a döntő, akkor az 17-es oddsot fizet.

Ha pedig bullos kiszállóval kezdődik és fejeződik be a meccs, az már kapásból 251-szeres pénzt ér.

Természetesen erre sem túl nagy az esély, de egy adag szerencsével éppenséggel még be is jöhet. Itt ugye nem csak egy bravúros, például 161-es kiszállóra kell gondolni amely csak bull-lal fejeződhet be, hanem olyan alacsonyabb kiszállókra is, mint például a 89, ahol két sima szektor után a közepére céloznak. 

 

 

Ami a 9 nyilas kiszállót illeti, 51-szeres kasszát fizet. Wade személye erre nézve mindig jó ómen, de azért hatalmas bravúr lenne, ha éppen a döntőben dobnák meg. A torna történetében egyébként soha nem fordult még elő tökéletes leg a fináléban.

 

 

Ezeken kívül is akad még jó néhány érdekesség, például ha két Big Fish is lesz, azaz 170-es kiszálló, az 19-es oddsot ér. Ha pedig mindketten dobnak legalább 9 180-at, azzal tétünk 12-szeresét kaszálhatjuk be. 
 

 

Mi most csak néhány fogadási lehetőséget említettünk, ezeken kívül is akad még bőségesen, szóval érdemes átnyálazni a 22bet kínálatát. 

 

Neked felkeltette valamelyik különleges fogadási lehetőség az érdeklődésed? Melyik tippet mernéd megrizikózni?

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom