Nemzetek Ligája

Ezeket a tippeket érdemes átgondolni a magyar-törökre

megosztom

A magyar csapat akkor lehet csoportelső, ha több pontot szerez, mint a Szerbiában vendégeskedő orosz válogatott. A szerdai ellenfél törököknek legalább egy pont kell ahhoz, hogy biztosan elkerüljék a kiesést, azonban ha nyernek, akkor legrosszabb esetben is csoportmásodikok, de ha az oroszok eközben nem nyernek, akkor ők az elsők.

Idei utolsó mérkőzésére készül a magyar válogatott, a Nemzetek Ligája utolsó fordulójában Törökországot fogadjuk a Puskás Arénában. A képlet meglehetősen bonyolult, hiszen még három csapat is feljuthat az A divízióba, azonban saját kézben csak az oroszok tartják a sorsukat.

A szerda esti Magyarország - Törökország szorzói meglehetősen nagy jövés-menésben vannak, cikkünk írásának pillanatában a török válogatott elég komoly esélyesnek tekinthető.
 

Így nyerhetsz feltett tét nélkül 1 millió forintot a magyar-törökkel. Részletek>>


Az oddsmozgás mögött a magyar válogatott hiányzóit sejtjük: Gulácsi, Orbán, Sallai, Szalai és Szoboszlai sem állhat ma a szövetségi kapitány rendelkezésére. Arról kevesebb szó esik, hogy a török csapat sem lesz százas: Celik, Unal, Ünder, Söyüncü, Köckü már nincs ott a keretben.

A hiányzók ellenére a magyar csapat győzelemre készül, ahogy Marco Rossi fogalmazott "egy ilyen mérkőzésen, amikor ennyit számít a megszerzett pont, még nekem is fontosabb a győzelem, mint ahogyan elérjük azt.”

Mivel mindkét csapat pontkényszerben van, kemény csatára és kiegyenlített mérkőzésre számolhatunk. Mostani cikkünk néhány a magyar válogatottra vonatkozó speciális fogadási lehetőséget gyűjtöttünk össze. Íme:

Labdabirtoklás

Az egyik legizgalmasabb fogadási opció a labdabirtoklásra vonatkozik. A 22betnél a török válogatottat hozták ki esélyesnek ezen a piacon, méghozzá 5%-os hendikeppel.

Ez azt jelenti, hogy a magyar válogatottat megtámogathatjuk plusz öt százalékkal a labdabirtoklási statisztikában. Az elmúlt hat mérkőzésünkből kétszer nem tudtunk beleférni ebbe a hendikepbe, az oroszok és a szerbek elleni idegenbeli meccseinken. Ha viszont csak a hazai meccseinket nézzük, akkor elmondható, hogy az összes találkozón nyertünk volna ezzel a tippel .

A magyar válogatott labdabirtoklási százaléka*
Ellenfél %
Szerbia 49
Izland 67
Oroszország 44
Szerbia 40
Bulgária 52
Oroszország 57
*kiemelve a hazai mérkőzések
{"headTitle":"Labdabirtoklás ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hendikep - Magyarország +5 % ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Hendikep - Törökország -5%","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

Fogadás gólokra és csapat faultokra

Ha Marco Rossi szavait lefordítjuk, akkor mondhatjuk, hogy nyerjük, mindegy hogyan. Ez erős utalás a célfutballra, amelynek keretén belül az ellenfél játékának semlegesítése és széttörése is eszköz lesz. A hiányzóink miatt játékban talán nem is lehetünk olyan erősek, mint általában, így a faultokra és a lapokra való fogadás nem ördögtől való gondolat.

A mérkőzést egy szlovák játékvezető fújja majd, aki szereti osztogatni a lapokat, legutóbb a Ferencváros - Dinamo Kijev BL-meccsen láthattuk őt dolgozni, amikor hét sárgát és egy pirosat húzott elő a zsebéből. Akkor nyerni tudtunk a lapos tippekkel.

{"headTitle":"Magyarország - Törökország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország 2,5 lap fölé ","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország szabálytalanságok 16.5 felett ","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország nem veszít és 1,5 gól felett ","odds":"5.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ki lesz a nyerő ember?

Szoboszlai Dominik, Szalai Ádám és Sallai Roland nélkül a magyar válogatott támadó szekciója gyengébbnek tűnik, de azért így is vannak jó formában lévő játékosaink az első harmadban. A szerbek ellen eredményes Kalmár Zsolt és az izlandiaknak betaláló Loic Nego is magas szorzón fogadható, bár utóbbi esetében ez a szám volt 11-szeres is, amelyre még kedden le is csapott kollégánk.

{"headTitle":"Magyarország - Törökország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nikolics bármikor gólt szerez ","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kalmár Zsolt bármikor gólt szerez ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Könyves Norbert bármikor gólt szerez ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Loic Nego bármikor gólt szerez ","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sigér Dávid bármikor gólt szerez ","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom