Sportfogadás

Egy árva ponton múlt a 13 milliós giganyeremény - fotó

megosztom

Egy olvasónk nagyon közel járt hozzá, hogy nyolc számjegyű nyereményt vágjon zsebre egy remek kombinak köszönhetően. Végül Fortuna keresztbe húzta a számításait.

Kevés bosszantóbb dolog létezik annál, mint amikor az ember összeállít egy frankó kombit, azonban végül egyetlen hibás tipp miatt a várható busás nyeremény megy a kukába. Ennek a jól ismert sportfogadói jelenségnek láthatjuk most az iskolapéldáját az alábbi szelvényen, amelyet 'Nommel72' nevű olvasónktól kaptunk a TipPics-be.

Olvasónk nem aprózta el a dolgot, hiszen 13 mérkőzés tippjeit pakolgatta egymásba és mivel valamennyi választása az egál határokból került ki, ezért soronként 1.90-es szorzóval bírtak a tippjei. Ezt azt jelentette, hogy az NFL 8. fordulójából összeállított kombinációs szelvényének eredő szorzója 4176,54-es volt, amely brutálisan magas szám.

A szelvényt 2944 forinttal küldte játékba, ami így hibátlan tippsor esetén 12 956 522 forintos nyereményt jelentett volna!

 

És bizony szó szerint egy hajszálon múlt a győzelem! A szelvény valamennyi tippje zöldült ugyanis, egyetlen egy mérkőzés kivételével, amely a Tennessee Titans és a Chicago Bears párharca volt. Olvasónk itt a Medvéket támogatta meg +6 ponttal, ám a 24-17-es végeredmény azt jelentette, hogy egyetlen pont miatt vesztes lett a tipp és ezzel együtt a szelvény is. Elképesztő pech.

Nummel72 csak annyit írt kommentárként a feltöltött szelvényéhez, hogy 'azt hiszem a Chicago továbbra sem lesz a kedvenc csapatom... '. Hát, ezt teljes mértékben megértjük :(

Íme a Bet365 szelvény, amely kis híján rekordnyereményt jelentett volna a TipPics örténetében

 

A Bet365 Parlay Bónusz, ami plusz 7,4 millióval növelte volna a szelvényt

A bet365 többek között azért számít a világ legnépszerűbb fogadóirodájának, mert számos állandó akcióval segíti a fogadókat. Az ún. Parlay vagy Gyűjtő bónuszok is ebbe a kategóriába tartoznak, lényegük pedig az, hogy a több választást tartalmazó kombifogadások eredő szorzóját az iroda a események számától függően megemeli. A Parlay bónusz igénylésének nem kell semmit tennünk, csupán olyan piacokra fogadni, amelyek kvalifikálnak a bónuszra.

A fenti szelvény a 13 esemény után +60%-os bónuszt kapott volna, ha olvasónk teljesíti a feltételeket. A 13 tippből 12 megfelelt a bónusz kiírásának, egyedül a Baltimore Ravens tipp nem kvalifikált, mert az kétesélyes piacon került megkötésre, így a jó választás a +0-s kimenetel lett volna, és ebben az esetben jogosult lett volna a +60 % bónuszra, azaz mintegy 7 774 000 plusz nyereményre is.

     Parlay Bónusz* lebontása
2-es gyűjtő +5% bónusz
3-as gyűjtő +10% bónusz
4-es gyűjtő +15% bónusz
5-ös gyűjtő +20% bónusz
6-os gyűjtő +25% bónusz
7-es gyűjtő +30% bónusz
8-as gyűjtő +35% bónusz
9-es gyűjtő +40% bónusz
10-es gyűjtő +45% bónusz
11-es gyűjtő +50% bónusz
12-es gyűjtő +55% bónusz
13-as gyűjtő +60% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb +70% bónusz
*A gyűjtő bónuszok elérhetőek labdarúgásra, kosárlabdaára, teniszre és az amerikai sportokra is. A részleteket a 'Számlám>Akciók' útvonalon tudod megnézni.

 


Regisztrálj a bet365-re és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre 
   
 • Amit kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak 
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen 

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

 

megosztom