Politika

Még mindig fogadnak Trumpra a rekordot jelentő elnökválasztáson!

megosztom

Joe Biden gyakorlatilag nyert, ám úgy tűnik, távolról sem ilyen egyszerű a helyzet az Egyesült Államokban.

Gyakorlatilag múlt hétvégére Joe Biden megnyerte a 2020-as elnökválasztást, ám talán minden, politikától idegen olvasónk is pontosan tudja, az amerikai választásoknak még sokáig hangos visszhangjai lesznek a médiában. Anélkül, hogy a mélyére ásnánk a tengerentúli történéseknek, több államban még jelenleg is zajlik a számlálás, Donald Trump csalást reklamálva nem ismeri el a vereséget, míg gyakorlatilag minden nap hallani hatalmas balhékról és választási csalásokról, politikai hovatartozástól függetlenül. Minket azonban ez kevéssé érdekel, az ügy fogadási aspektusa viszont annál izgalmasabb.

{"headTitle":"Letiltja a Twitter Donald Trump accountját 2020-ban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"2.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A választások ugyanis brutális rekordot döntöttek szinte mindenhol, a Betfairnél 590 millió fontos feltett tétről hallani, ami több, mint a kétszerese a négy évvel ezelőtti 250 millió fontnak. Az elmúlt napokban több fogadási történet is bejárt a világsajtót, egy korábbi brit bankár például ötmillió dollárt pakolt fel Trump "címvédésére", de nagy tétű fogadásokat lehetett hallani különböző államokra vonatkozóan is.

Hogy a fogadóirodák, hogy zárták az eseményt, az egyelőre nem tudni, mindenesetre teljesen ellentétes információkról hallhatunk, hiszen mint arról mi is beszámoltunk, a Betfair közleménye szerint a játékosok 65-70%-a pakolta Biden sikerét, míg a Paddy Power jelentése szerint november első napjaiban a befolyó pénzek 93%-a(!) érkezett be Trumpra.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Hivatalosan viszont még nem zárták le az elnökválasztást, olyannyira, hogy egyes fogadók hisznek benne, hogy Trump még valahogy innen is megfordíthatja a kedvezőtlen állást.

Egy amerikai fogadóirodánál továbbra is fogadnak téteket a végső győztesre, kedd estére pedig Trump győzelmét 51-ről 8-ra tolták le a játékosok.

A bukmékerek közben egyre több fogadási opciót kínálnak a 2024-es elnökválasztásra és annak jelöltjeire. Ezekről hamarosan részletesen is beszámolunk oldalunkon.

22bet
megosztom