EURO 2020

Vajszívű játékvezető dirigálja a magyar-izlandi meccset

  • varin
megosztom

A holland sporttárssal jó emlékeink lehetnek, a Fradi mellette jutott be a BL-be.

Rangos mérkőzéshez nagynevű spori dukál, a holland Björn Kuipers dirigál csütörtökön a Magyarország-Izland Eb-selejtező mérkőzésen. A rutinos sípmester nem tartozik a legkeményebb játékvezetők közé, ám egy ilyen fontos 90 perc alkalmával akár nála is megszaladhatnak a kártyák.

Kuipers 2020-ban egyetlen válogatott mérkőzésen dirigált és egyébként sem gyakori nála a nemzetközi találkozó, hiszen tavaly is csak egy mérkőzést kapott. A Wales-Horvátország találkozón 8, míg október közepén a Horvátország-Franciaország NL-meccsen 5 sárgát osztott ki. Annál több szerephez jut viszont a a BL-ben és az EL-ben, hiszen idén már három Bajnokok Ligája-találkozón dirigált, összesen tíz lappal.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


Ami a magyar érdekeltségeket illeti, a Ferencváros-Molde (0-0) és a 2016-os Magyarország-Svájc (2-3) mérkőzések alkalmával láthattuk Kuiperst, de 2009-ben a Debrecen-Liverpool (0-1) csoportmeccset és az Albánia-Magyarország (0-1) vb-selejtezőt is ő kapta meg.

A főszereplő csapatokat vizsgálva láthatjuk, hogy a magyar csapat nem megy a szomszédba egy kis keménységért, hiszen az idei öt tétmérkőzésen 13 sárgát szedtünk össze 87 faultra, míg az izlandiak csupán 7 figyelmeztetést kaptak, 54 faultra. 

Ki korán kel, aranyat lel! Az Unibet nyitóoddsaiban 1.86-ért lehetett fogadni az 5.5 lap alattra. Ezt a szorzót most már a 4.5 alattra sem kapjuk meg. Ez egy újabb bizonyítéka annak, mennyire profitábilis és kifizetődő, ha résen van valaki és figyeli a nyitószorzókat!

Nem is kérdés, hogy rendkívül fontos találkozó lesz, bármelyik csapat is szerez vezetést, kemény futball várható tőle, viszont az izlandi stílus azért nem a favágó futballal azonos. Mindezek fényében és látva, hogy Kuipers milyen habitusú játékvezető, inkább az underen lehetne érdemes elgondolkozni, ha a fogadók nem verték volna már szét az oddsot. Így marad egy bölcsebb magyar hendi, arra ugyanis kevés az esély, hogy Izland kapjon több figyelmeztetést.

{"headTitle":"Magyarország-Izland","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország +0.5 lap","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3224499] 2020-11-12 20:45:00 Magyarország - Izlandx;
megosztom