Darts

Meccsdömpinggel rajtol az Eb - tippek az 1. játéknapra!

  • Cesc18
megosztom

Több nagy név is megizzadhat már az Eb első körében. Vajon melyik meccseken borul a papírforma?

Csütörtökön 16 órakor az alább látható 16 mérkőzéssel kezdetét veszi a 2020-as darts Európa-bajnokság. Hat nyert leg szükségeltetik majd a továbbjutáshoz és bizony már az első napon nagyon komoly csaták szemtanúi lehetünk.

Tudtad?

Az Unibet TV a darts Európa-bajnokság minden mérkőzését élőben közvetíti.

Regisztrálj ide kattintva, markold fel a 10.000 HUF kezdő bónuszt és a 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadást, és élvezd a mérkőzéseket akár táblagépről vagy mobilról.

A délutáni etap első felében lép színpadra többek között Dave Chisnall, Krzysztof Ratajski és Jose de Sousa, akik az utóbbi időben egyaránt nagyon jó formának örvendenek. 

Mindhárman olyan ellenfél ellen kezdenek, hogy lehet nagyon sima meccs, de akár bele is törhet a bicskájuk. Jamie Hughes-ban, Steve Westben és Jeffrey de Zwaanban egyaránt megvan a potenciál, hogy borítsák a papírformát, ugyanakkor ehhez a legjobbjukat kell elővenni. Ez az ami különösen Westnek és a műtéte óta De Zwannak sem nagyon sikerül. Éppen ezért a hat nyert ellenére számunkra Ratajski és De Sousa korai búcsúja is váratlan és egyben csalódás lenne. 

Szintén nem szeretnénk, ha már az első nap után el kellene köszönnünk Devon Petersentől, akinek az újrakezdés óta rettentően sül a keze és azon dartsosok közé tartozik, aki képes lehet Michael van Gerwenék bajszát megrángatni. Petersen Andy Hamilton ellen kezd, amely meccset nem csak azért lenne illendő megoldania, mert "The Hammer" már túl van a karrierje zenitjén, hanem, mert nemrégiben egy kézsérülése is volt, ami miatt több tornát kihagyni kényszerült. Ugyan Hamilton múlt héten visszatért és még meccseket is nyert, ám a három fellépésén a legjobb körátlaga 88 volt, ami azért jól mutatja, hogy jelenleg milyen szintet képvisel.

A délután utolsó két meccse, Michael Smith és Ross Smith, illetve Danny Noppert és Dirk van Duijvenbode csatája kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. A két Smith ütközetén természetesen "Bully Boy" a favorit, de Ross mostanság olyan formát mutat, amivel megnehezítheti a vb-döntőt is megjárt honfitársa dolgát. Akár még azt sem zárnánk ki, hogy ezen a meccsen borul majd a papírforma. Noppert is honfitársával néz majd farkasszemet és könnyű dolga neki sem lesz, ugyanis Van Duijvenbode a World Grand Prix menetelésével komoly önbizalomra tett szert. 
 

Embed from Getty Images


A nagy hármas, Van Gerwen, Peter Wright és Gerwyn Price az esti szakaszban lesz érdekelt és egymás után lépnek majd a színpadra. 

Papíron Wrightnak lehet a legnehezebb dolga, hiszen az a Gabriel Clemens lesz az ellenfele, aki képes 100 feletti körátlagot odavágni. A skót ráadásul egyelőre visszafogottabb formát mutatott az ősszel, szóval ebből még egy érdekes meccs kerekedhet. 

Az est elején Nathan Aspinall, Joe Cullen és Rob Cross ugyancsak favoritként várja a maga meccsét, de egyikükre sem vár egyszerű menet. Különösen a hollandok, Maik Kuivenhoven és Martijn Kleermaker okozhatnak fejtörést angol ellenfeleiknek. 

Az első körös küzdelmek sorát Mensur Suljovic és Daryl Gurney összecsapása zárja majd. Ez az egyik legrangosabb párosítás, hiszen két top 15-ös játékos feszül majd egymásnak. 
 

Kérem a 10. 000 HUF bónuszt
és a 3.000 HUF ingyenes fogadást!

 

Mire fogadjunk?

Az első játéknapon egy kombira és egy szinglire adjuk a fejünket. Lássuk utóbbit!

Véleményünk szerint Suljovic és Gurney párharca nem 50-50, elsőre bármennyire is úgy tűnik. Az osztrák az utóbbi két hétben életjeleket mutatott és mind Sindelfingenben, mind pedig Riesában elődöntőt játszott. Gurney ugyanezeken a tornákon egyaránt az első meccse után csomagolhatott. A restart óta kétszer meccseltek, a Summer Series egyik állomásán 6-4-re nyert Suljovic, míg az Autumn Series egyik napján 6-0-ra. Ezen a találkozón tehát mi egyértelműen az osztrákot favorizáljuk. 

Ami a kombit illeti, nem cifrázzuk és az utóbbi időben jó formában és nagy önbizalommal dobó Ratajski, De Sousa, Petersen triónak szavazunk bizalmat. 

{"headTitle":"Európa-bajnokság, 1. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-29 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Suljovic","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ratajski + De Sousa + Petersen","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom