Magyar válogatott

Újra TOP50-ben a válogatott, esik a győzelmünk szorzója Izland ellen

megosztom

Az októberi válogatott mérkőzések jó eredményeinek köszönhetően ismét az első 50-ben találjuk a magyar válogatottat a FIFA legfrissebb világranglistáján.

Szoboszlai nem tudott a válogatottal lenni októberben, reméljük Izland ellen már számíthatunk rá

A magyar válogatott nagyszerű eredményeket ért el októberi mérkőzésein: előbb 3-1-re megnyerte bulgáriai Eb-pótselejtezőjét, majd Szerbiában győzött Nemzetek Ligája-meccsen, végül 0-0-s döntetlent ért el Oroszország otthonában. A jó eredmények világranglista pontokat is hoztak a konyhára, válogatottunk öt helyet javított a FIFA rangsorában, és feljött a 47. helyre. Egyetlen olyan csapat volt októberben, amely ennél nagyobbat ugrott előre a ranglistán: a máltaiak hat pozíciót javítottak. A válogatott következő ellenfele, Izland két helyet javított, és jelenleg a 39. pozíciót foglalja el.

A FIFA-világranglista élmezőnye:

1. Belgium
2. Franciaország
3. Brazília
4. Anglia
5. Portugália
6. Spanyolország
7. Uruguay
8. Argentína
9. Horvátország
10. Kolumbia
..
30. Szerbia
..
..

33. Törökország
..
39. Izland
..
47. Magyarország

 

Esik a válogatott szorzója Izland ellen 

A bolgárok elleni győztes meccs után számoltunk be arról, hogy milyen oddspárral jöttek ki a fogadóirodák a november 12-én megrendezésre kerülő Izland elleni pótselejtezős mérkőzésre. A találkozót a Puskás Arénában rendezik majd, ennek ellenére az első számok alapján az északiak voltak valamivel esélyesebbek. 

Cikkünk írásának pillanatában azonban már átfordultak a szorzók, és most már a magyar válogatott számít valamivel esélyesebbnek a győzelemre. A háromesélyesség azért még tetten érhető, hiszen a mieink szorzója is 2.50 környékén mozog, de Izland szorzója már alulról súrolja a hármas oddsot. 

Szerinted mik a reális oddsok erre a mérkőzésre? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Magyarország - Izland ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Izland ","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Használd fel az Unibet első befizetési bónuszát és fogadj a magyar válogatottra!
Ha most regisztrálsz a 10. 000 HUF értékű bónusz mellé egy 3000 HUF értékű ingyenes fogadást is kaphatsz! 


Kérem a bónuszt és az ingyenes fogadást!

 

mlsz.hu/Hathárom
megosztom