Bajnokok Ligája

Alulmúlja a Fradi BL-teljesítménye a Debrecenét?

  • varin
megosztom

Ebben a kategóriában úgy sejtik a bukik, hogy nem lesz jobb a Lokinál a Ferencváros.

Több, mint egy évtized után szerepelhet ismételten magyar csapat a Bajnokok Ligája főtábláján, a 2009-es debreceni menetelést követően ezúttal a Ferencváros bizonyíthat Európa legjobbjai között. Anno a Lokinak nem sikerült pontot szereznie a csoportban, ám az Unibet vélekedése szerint lesz olyan kategória, amiben még így sem lesz jobb Boliék teljesítménye, mint anno a Lokié.

{"headTitle":"A Ferencváros által a BL-ben szerzett gólok száma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 gól felett","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"5,5 gól alatt","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Herczeg András tanítványai 11 évvel ezelőtt a Fiorentina, Lyon, Liverpool trió ellen szenvedtek el hat vereséget és végeztek 5-19-es gólkülönbséggel. Akkor a 19 találat BL-rekordnak számított, viszont úgy tűnik, a Fradi nem biztos, hogy túlszárnyalja Rudolfék lőtt góljainak számát.

Az Unibet ugyanis 5.5-ös határral kínálja a Fradi BL-góljait, az overre pedig közel 3-szoros oddson tehetünk pénzt. Tény, hogy a zöld-fehéreknek nem lesz könnyű dolguk a Barca, Juve, Dinamo trió ellen, ám az is igaz, hogy vesztenivaló nélkül játszhat a magyar bajnok.

Így találod meg ezt a fogadást
Unibet > Labdarúgás > Bajnokok Ligája > Végső fogadások > Ferencváros 2020/21

Hogy egyébként kontextusba helyezzük az 5.5-es határt, megnéztük az elmúlt évek leggyengébb teljesítményeit a lőtt gólok tekintetében. Ezt a határt olyan nagyok nem érték el a közelmúltban, mint a Red Star Belgrade, a Galatasaray, a Leverkusen, a Monaco, a Benfica, a Celtic, az Atlético Madrid, a Feyenoord, a Mönchengladbach vagy a Lyon.

Hogy az egyes mérkőzéseken mennyi lesz az esélye a Fradinak egy gólra, az jó kérdés, egyedül a barcelonai 90 percre van már adatunk. Itt az Unibet 2.23-at fizet egy magyar találatra, ennél pedig a maradék öt meccsen aligha lesz magasabb a szorzó. Mindemellett azért arra komoly realitás van, hogy a Dinamo Kijev ellen 2-3 gól összejöjjön a két meccsen.

Szerinted van érték a Fradi overében vagy reménytelennek tűnik az átlagban meccsenkénti egy rúgott gól?

 

 

 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

unibet
megosztom